Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Samsung digimax WB 550
Автор: Mad_Tax   
Дата:   13-03-10 21:59

Купувам запазен Samsung digimax WB 550 , без следи от употреба , желателно от баба инвалид , подарен и за 80-я рожден ден , респективно почти неупотребяван...Предложения на ЛС...Прикачен инвентар като дистанционно , карта памет и резервна батерия са признак на висока фотографска култура от страна на бабата...
Снимки на Radoslav_Lazarov@yahoo.com

Отговори на това съобщение
 Re: Samsung digimax WB 550
Дата:   14-03-10 09:17

Хайде млади хора , обявата е сериозна , просто е писана в събота вечер , когато всеки се е поотпуснал и "освежил" с каквото Бог дал...
Изделието е познато на Американския пазар още под името Samsung HZ 15W...струва под 200 USD...
Освен цената , поемам и разходи с куриер до гр.Плевен...

Автор: guciguci   
Дата:   14-03-10 09:31

Малко сме притежателите на такъв или подобен модел. Аз имам подобния WB500. Наистина страхотно апаратче. Но ако с обявата си намекваш,че някой трябва да се раздели с него за под 200$,няма да имаш нито един отговор.

Дата:   15-03-10 11:45

Запитах mariano в качеството му на продавач на WB 500 от миналата година...крайно не ласкаво мнение , не съм упълномощен да го копирам от ЛС и покажа...абе човека съветва да се насочат усилията към друга марка...а те са няколко и се знаят като доказали се производители много-добре...
Едно е вярно , за такива пари Самсунг-а е компромиса м/у качество и цена...като не без значение са и евтините допълнения към основния к-т.
Ще пращам дъщерята на екскурзия до Европата през Април и това с което разполагаме в момента като цифрова техника е слабо...та за това го търся , не да правя алъш-вериш.
Надявам се на Великденско намаление в Техномаркет и ще го купувам нов...а така ме блазни един модел на Канон 12Х зуум и HDMI видео...

Автор: guciguci   
Дата:   15-03-10 12:57

Ами аз ще ти кажа едно. Моето лично мнение е,че Samsung WB 500 е ПЕРФЕКТЕН фотоапарат. Имал съм сигурно 6-7 сапунера,между които и прехваления Panasonic LX3. Не казвам,че Самсунга е по-добър от Панасоника,но е на 1/3 от цената му. Но видеото на Самсунга е по-добро.
Ако трябваше сега да купувам сапунер,пак бих купил WB500. такова видео можеш да намериш само в моделите над 800 лева. Единствен недостатък е бръжденето,което се чува по време на видео,като използваш оптичния зум. Няма други забележки.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР