Автор: borissov
Дата: 19-02-10 23:21
Дойде време за сериозна покупка и ще трябва да се разделя с някои нещица - хем, че няма да ми трябват вече, хем да облекча малко кредита от банката :)
Засега се продават:
1. Canon EF 24-70/2.8L - като нов, без абсолютно никаква следа от употреба - няма прашинки, нищо никъде, само няколко отпечатъка от пръст по сенника, ама ако трябва ще ги позабърша :) Никога не е използван без филтър, никога не му се е случвало нищо фънки. Върви с УВ филтър Sigma EX DG. Цена: 1600 лв. Кутийка, кесийка, книжки, найлончета, всичко.
2. Светкавица Canon Speedlite 580EX II - използвана 3-4 пъти. Цена: 600 лв. Състояние - ми нова, к'во да й е състоянието. С кутийка, калъфче и всичко там.
Тези със сигурност ги продавам. Ако има интерес, хипотетично и при добра цена БИХ продал и следните неща (колкото по-надолу в списъка, толкова по-малко искам да продавам):
-70-200/2.8L + UV B+W(ползван точно 3 пъти)
-85/1.2L II + UV Hoya
-100/2.8 macro + сенник (по принцип се продава без) + UV Hoya
-още 2x580 II + някакво турбо-зарядно за 8 батерии
-16-35/2.8L II + UV Hoya
-Canon 5Dm2 + battery grip + резервна батерия оригинална + вертикален визьор + дистанционно на жица.
Всичко е като ново, буквално - маниакално си пазя техниката. Нито едно от нещата няма каквито и да било следи от употреба, всичко е с оригинални кутийки, калъфчета и прочее, абе като от магазин. Обективите никога не са ползвани без филтър. Ако някой вземе всичко накуп - получава добра отстъпка. Не ми се продава хич, но ще е глупаво да ги държа да събират прах :-) Тялото и 16-35 не съм изцяло убеден, че бих ги продал (поне докато не си набавя еквивалента в новата система), но всичко е относително.
За връзка - info /// nikolaborissov.com и мсг тук. Не ми се ще да си оставям телефона на всеослушание :)
|
|