Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 canon ixus 40 - 70лв.
Автор: te4i   
Дата:   21-01-10 23:49

[smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: canon ixus 40 - 100lv.
Дата:   21-01-10 23:53

лек проблем с копчето за превключване
при режим видео, дисплеят си работи нормално, при включване на снимки става тъмен, иначе си снима, но не се вижда
проблемът явно не е от дисплея, тъй като иначе нямаше да работи и при видеорежима.
предполагам, че не прави контакт копчето или нещо подобно

намира се в София

за контакти- ......

Публикацията е редактирана (01-02-10 09:14)

Автор: ivoz   
Дата:   22-01-10 12:02

Нищо лично но за такова апаратче което е на 5 години наи-малко като модел,и с проблем да искаш 100кинта за мен си е подигравка или са легализира дрогата не знам ???[smilie10]

Дата:   22-01-10 12:16

не знам каква е връзката с дрогата, може би ти си я виждаш
апаратът снима качествен клип • 640 x 480 pixels @ 30fps и дори и само заради това си струва парите
относно моралното остаряване при сапунерките, освен добавянето на мегапиксели, за сметка на увеличаването на цветния шум, друг особен напредък не виждам-ако опиташ да разпечаташ плакат от 12 мегапикселова сапунерка, резултатът ще е доста компромисен. Този вид апарати се ползват за по-малки снимки, заради малкия си размер на сензора.
относно бързината на снимане-колкото по-малко са мегапикселите, толкова по-бързо снима апаратът.

Предлагам, вместо коментари, да се пише кой колко дава, другите коментари според мен са излишни и не носят полза никому

Re: canon ixus 40 - 99lv.
Автор: nikkin   
Дата:   22-01-10 17:52

Попринцип за 5-годишна сапунерка, парите са много, но точно тази серия IXUS 30, 40 и мисля 50 са наистина уникални апаратчета, наистина адски бързи са, кипа е уникален и от сегашните иксуси само HD-тата може би правят по-добър, незнам какъв е шума при тях обаче. Клипа също така е неограничен като време. Освен 640х480@30fps, има и 320х240@60fps, което също е рядка екстра. Li-on батерия... Пропуснах и страхотното макро :)

Ами напсамих, но какво пък :)))

Re: canon ixus 40 - 90lv.
Дата:   30-01-10 19:52

[smilie24] [smilie7] [cool]

Дата:   31-01-10 08:20

[smilie24]

Дата:   31-01-10 16:24

80лв

Re: canon ixus 40 - 80lv.
Дата:   01-02-10 08:50

70лв.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР