Автор: artery
Дата: 30-01-10 01:56
1. Никъде не съм давал разрешение за обръщения на "ти"
2. Аз не се опитвам, аз го продавам
3. Не съм задължил никого да брой дните и да чете обявата ми всеки ден
4. Не се очаровам от неразбрани "цензори", които се разхождат и изливат негативи по темите из форума
5. Нямам намерение да се занимавам със субекти които присъстват тук от сутрин до вечер и едновременно с това- галят спестяванията си, а първи приоритет им е закупуването на used D700 за трицифрена сума в лева/if u get the meanin/ В последните месеци се продадоха няколко такива сигми на цени между 630-670 лв и всичките бяха в окаяно състояние, с неизвестен произход и без гаранция
6. В по голямата част от обявите, които разгледах вчера, видях: доста използвана и бързо продадена техника, високи цени, липса на информация, съмнително функционално състояние на нещата. Случайно или не, тук съм описал всичко подробно. Приемам, че по някакви стечения на обстоятелствата, моята обява е известна и се чете само и единствено от хора без никаква представа от фотография/техника/etc.. Това е единственото обяснение на наглите включвания от страна на някои
7. 770лв за обектив в състояние "нов" са напълно адекватни според мен, след като същият струва 1100лв
ъп ![[smilie24]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif)
Публикацията е редактирана (04-02-10 16:28)
|
|