Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търг - Nikkor 28-70mm f/3.5-4.5 D
Автор: ssolup   
Дата:   05-01-10 20:15

https://photo-forum.net/static/forum/2010-01/xnbm7878.JPG
http://174.120.8.163/~blvd/nikkor2870/1.jpg

Перфектен Nikkor 28-70mm f/3.5-4.5D с предна и задна капачка, оригинален сенник HB-6 и неопреново калъфче за съхранение.

Този обектив има 4 от 5 звезди за оптическо качество от тестовете на PhotoZone.de, а те както знаете не ги раздават много лесно звездичките. Обективът има завидна рязкост и добре контролирано изкривяване на перспективата.
За механично качество са му дали 2 от 5, но за мен е неясно защо - обективът е приятно стегнат, не хлопа, и фокусът се движи добре. Вероятно тяхната бройка е имала проблеми, но този си е екстра, както всеки може да се убеди сам.

Обичам да продавам на реална цена. Затова обявявам търг - "Една стока реално струва толкова, колкото някой е готов да даде за нея." :)

Търгът е с начална цена 150 лв. и минимална стъпка на наддаване 10 лв. и свършва в Четвъртък 07 Януари в 14:00 часа.
Обаче, за да приключат залозите, има правило за "един час мълчание". Тоест, всеки залог удължава времето за залагане от всички с един час. Ако последното предложение е в 13:30 и никой не наддава повече, финалът ще е в 14:30. Гледа се часът на пускане на мнението във форума.

Важно! - Утре ще оставя обектива при моите приятели в магазин Insomnia на ул. Гурко №46 в София. Всеки, който желае, може да попита момичето или момчето зад щанда за обектива Nikkor и да го погледне, за да знае все пак за какво залага.

Също Важно! - моля да се въздържате от коментари извън залаганията, за да остане чиста темата.
https://photo-forum.net/static/forum/2010-01/nupp7582.JPG
http://174.120.8.163/~blvd/nikkor2870/2.jpg

п.п. ето един линк към предишния ми търг, с цел самореклама (купувачът остана много доволен) [smilie18]
И други 3-4 купувачи мисля са оставали доволни... [smilie3] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Търг - Nikkor 28-70mm f/3.5-4.5 D
Автор: dixan   
Дата:   05-01-10 21:38

160lv.

Дата:   06-01-10 09:56

[smilie24]
След 15 минути ще занеса обектива и телеконвертора в Insomnia...

Дата:   06-01-10 18:57

Тъй като търгчето е само до утре, си позволявам да го побутвам по-често.
Побут!
[beer]

Дата:   07-01-10 09:04

Напомням, че наддаванията приключват днес в 2 часа (а за конвертора в другата тема - в 4 часа).

До края на търга няма да мога да отговарям на въпроси на лични съобщения.
Но ако някой има въпроси може да отиде да види обектива.

Приятен ден!
[shtrak]

Дата:   07-01-10 15:10

Еми честито на dixan - мисля че с доста приятно обективче се сдоби и на добра цена!
[smilie24]

Dixan, ако е удобно си го вземи направо от Insomnia и остави там парите, аз ще ги предупредя разбира се. Ако не - на л.с. ще се разберем. [beer]

Дата:   24-01-10 19:09

Диксан, можеше поне да ми отговориш с една дума на съобщенията - "Сори, отказвам се!" или нещо такова. [smilie11]

Обективът още се продава.
Цена: 180 лв. [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР