Автор: ion4ev
Дата: 26-12-09 00:55
Здравейте,
Имам един FZ-7 за продаване.
Когато го взимах имах много голямо желание да се занимавам с любителска фотография. Но с времето се убедих, че нямам време за това, а по големия размер на фотоапарата ми пречи да го разнасям постоянно с мен и само ми краси секцията от доста месеци. Решил съм да си взема някой компактен сапунер за да ми е все в джоба.
Апарата е в много добро състояние. Съвсем леки драскотини по корпуса, най вече отдолу. Към него си имам оригиналната кутия със всички аксесоари(зарядно, сенник, оригинална връзка за врата, оригинална капачка за обектива, кабели за ТВ, ПЦ...), книжки, изтекла гаранционна карта, фактури и тем подобни и съм купувал отделно 1gb Sandisk, хубава чантичка "Case Logic", комплект макро лещи Bower(+1, +2, +4) и UV филтър(който си стои на обектива откакто е купен, така че обектива реално е бил защитен винаги от него :) Имам и допълниетелна батерия(и оригиналната и допълнителната карат доста, допълнителната съм е купувал да не остана някъде без ток във важен момент) Ако не пропускам нещо - май това е всичко.
Не съм на ясно каква цена върви в момента подобен комплект. Аз съм дал над 1000лв, но ми е ясно, че в момета положението ще е съвсем различно. Моля предложете ми цена и аз ще пиша дали ме устройва.
Също ги заменям за FullHD видео камера, може със доплащане :)
Пращам и снимки, потърсете ме на Skype: ion4ev
|
|