Автор: thor
Дата: 01-02-05 05:42
admin !?!?!?!?!?
първо :
за забележки си имам е-майл ( интернет-на пощенска кутия ) която е в изправност ...
второ :
след тези забележки към мен значи ли че мога да използувам следните думи " кретен,кърлеж,плъх,краставо магаре,говедо,наркоман,лешояд,слузест,изглупял-да се подразбира глупак,вернолижещ,удряй език синоним на удрящ език,кръгъл простак,нишогонец,зуркала,собствена тор,свиня,недоносено сукалче,........и т.н." които не се свени да използува от месеци въпросното фотографско-недоразумение най безнаказано - което толкова добре съм обрисувал ,даже мога да отида и по далече в епитетите и сравненията си ,но от благоприличие се въздържам ...
разбирам че оценявате кърлежа за по благородна животинка от торният глист ..както и че намирате голяма разлика между фекалии и тор и двете често употребявани из медиите според предназначение ..????
трето :
този ми коментар е само едно запитване ,за да знам какви епитети и изрази мога да използувам след селективната ви забележка ,която е повод на този ми коментар
четвърто :
използувам този коментар да се извиня на всички тези потребители на този форум които съм засегнал или обидил с поведението си и по този начин съм им създал неудобство ,не се извинявам само на въпросният индивид и пълно недоразумение което съм визирал с това ми поведение ,напротив както споменах по горе бих отишъл и по надалеч ,но........
пето :
копие от този коментар прибавям и към забележката ви в раздел базар ...
|
|