Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 20" LCD Монитор NEC 2090UXi
Автор: jim   
Дата:   23-12-09 18:08

Продавам монитор NEC 2090UXi - цена 1050.00лв.
http://www.prad.de/en/guide/screen2730.html
Мониторът е в пълен комплект, кашон, кабели /VGA и DVI/, дискове, книжки, черен. Купил съм го към средата на май тази година от VALI. Реално мониторът е работил около 100-на часа, не повече. Имах намерение да развивам WEB и прочие, но поради заетост напоследък , не съм сядал вече 3 месеца и монитора само си стои. Намира се в Пловдив

P.S. По погрешка пуснах още една тема в "Аксесоари". Ако някой от модераторите реши, нека я изтрие.

Отговори на това съобщение
 Re: NEC 2090UXi
Автор: demiman   
Дата:   23-12-09 18:34

http://www.vali.bg/download_article_document.php?rec_id=282 Страхотен е, който го вземе няма да съжалява!!!

Re: 20" LCD Монитор NEC 2090UXi
Автор: shampoanta   
Дата:   23-12-09 18:57

http://www.vali.bg/?group=53&article=122&content=/article_content.php
добре де ,че той във ВАЛИ е 1059 с ДДС ,нов с гаранция ...[smilie11]

Re: 20" LCD Монитор NEC 2090UXi
Автор: Plamen11   
Дата:   23-12-09 18:59

"Цените са без включен ДДС"

Re: 20
Дата:   23-12-09 19:06

"добре де ,че той във ВАЛИ е 1059 с ДДС ,нов с гаранция ...[smilie11]"
.
.
"Цените са без включен ДДС"

По-лошото е, че не може да се достави :0(. Не се произвежда вече. Аз съм го вземал 1260.00 лв. и е гаранционен още 2 години и половина. Продавам го с гаранция, разбира се.
Падна доста проучване докато купя този монитор. TW-IPS /True White IPS/,Overdrive, 12 bit look up table,12 bit gamma correction - все неща които липсват в повечето монитори. А щях да пропусна - 1200х1600 при 20" с големина на точката 0.255mm --> изключително плътност на изображението. А като добавим и Matrox P750 на DVI входа ...
При този монитор разбрах каква разликата между VGA и DVI. При други монитори не откривах никаква до момента.
Наследника на този модел е по-евтин, но е с PVA матрица. Може да проверите на линка който съм пуснал по-горе ....
Поздрави ;0)

Публикацията е редактирана (24-12-09 11:47)

Re: 20
Дата:   25-12-09 13:20

Уп [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР