Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 For sale Canon 40D
Автор: mladenov   
Дата:   21-12-09 22:36

Имам за продаване един Канон 40Д,който в момента е в САЩ,но към началото на Февруари може да бъде донесен в България.Апаратът е в идеално състояние и идва в комплект е Канон грип,две батерии и ремък за вратът,както и диск със софтуер и всички упътвания и бумаги.Видео кабелът е тук,но не знам къде сам забутал УСБ-то,но мога да сложа един.ТОВА Е САМО ТЯЛО,и има 14255 shutter actions.
Батериите не са оригинални на Канон,но са модела за този апарат.И тялото и грипа са в оригиналните си кутии.
Цената която му търся е $900.Ако някой се интересува,нека ми пише и ще му го изпратя.Чакам човек който ще ми дойде на гости от България и когато той се връща ще го достави.Не знам още точните дати,затова не мога да съм по-специфичен.[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: For sale Canon 40D
Дата:   22-12-09 10:52

Няма желаещи,а?[cool]

Автор: martinrousev   
Дата:   22-12-09 13:12

Последно само тяло или има и грип? Нещо си противоречиш.

Дата:   23-12-09 06:18

Имам в предвид ,че няма обектив в комплекта,не си противореча.Става дума за тяло и грип![smile] [beer] [beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР