Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Продавам сапунерка номер 1 за всички времена (made in Japan)
Автор: Fixt00l   
Дата:   14-12-09 09:14

Здравейте, уважаеми съфорумци, тъй като ми попадна егати и офертата за професионална видеокамера, продавам най-добрата сапунерка, произвеждана някога, а именно легендарната FUJIFILM F31FD, в идеално състояние, без драскотини.2.5" LCD, който без проблеми се вижда дори в ярка светлина.И до ден днешен няма сапунерка, която дори да я доближи при високо ISO, като тя снима без капка шум на ISO400, почти без шум на ISO800, и доста приемливо на ISO1600.Това се дължи на малкото мегапиксели (6,36) и на голямата матрица 1/1.7", както и на много бързия фокус, и AF assist lamp.Апаратът има ръчни настройки, но аз си снимам в Aperture Priority.Спрямо F10/F11/F20 подобрението е силно, а спрямо F30 са оправени големите проблеми с контрастните сцени, добавен е новият Real Photo Processor II, повече детайл и съвсем малко повече шум при ISO1600, face detection, добавена е инфрачервена комуникация, снимка само за 0,05 секунди, и други козметични промени.Батерията също няма равен и до ден днешен- 1800maH, 580 снимки.Аз всеки ден щракам по няколко снимки, и тя издържа...цял месец.Видеото е чисто, 640 х 480 @ 30fps, с детайл и доста добър звук.Довечера ще кача необработвани снимки и видео, правени от мен.Комплектът съдържа:

1х Fuji Finepix F31FD
1х 2GB M+ excellent Digital card (xD)
Оригиналното зарядно, и оригиналната батерия, оригиналните кабели за връзка с компютър, и директни изводи за AV към телевизор.
Цена-450лв [ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам сапунерка номер 1 за всички времена (made in Japan)
Автор: joro35   
Дата:   14-12-09 14:02

[smilie24]

Дата:   14-12-09 14:45

Апаратът се намира във Варна, като за по-големите градове мога да уредя безплатна доставка, с някоя от служебните коли.Даже мислех да му взема подводен калъф, продават точно за тоя модел.Има куп допълнителни екстри, като протектор за LCD, които са качествени, и са специално за този модел.joro35 написа:

Дата:   15-12-09 12:35

О...Днес едно кученце ми мина в краката, поради което за малко да се сгромолясам, и го изтървах...Сега има следа по горната част на апарата, на две места.Заради това свалям цената на 350 лв, това вече си е оферта.Всичко продължава да си работи безотказно.

Автор: kirilsr   
Дата:   15-12-09 12:38

[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: dobrifoto1   
Дата:   15-12-09 13:56

За всяка гарга нейното гардже е най-хубавото!

Автор: d256h   
Дата:   15-12-09 14:51

https://photo-forum.net/static/forum/2009-12/cszo6511.JPG
http://a.img-dpreview.com/reviews/FujifilmF31fd/Images/allroundview.jpg

Автор: dave   
Дата:   15-12-09 14:56

А мушката, мушката, пилна ли му?

[smilie10]

Автор: deniac   
Дата:   15-12-09 14:57

[smilie10] [smilie10] [smilie10]
Аз имах една сапунерка Sony R1, която мислех за номер 1, а съм се бил грубо заблудил...

Успех с продажбата, но без грубости ще е по успешна [smilie24]

Дата:   15-12-09 15:06

Не съм груб, казвам си истината, и имам факти в ръцете си, а разни **** да ловят стадо маймуни с 2 грама трици няма да ги търпя.Аз тоя апарат го имам, а той го няма, и аз мога да сваля продажбата, и пак ще го имам, а той няма да го има.Засега остава в продажба, но не ми е проблем да си го запазя.Благодарност на d256H за уточнението.Нищо не съм пилвал, остана следа в горния ъгъл, над светкавицата, нищо сериозно.Пусти улични мастии...Де ми мина през краката това кученце...

Публикацията е редактирана (15-12-09 15:24)

Автор: flipbeat   
Дата:   15-12-09 17:54

респект за хъса!

Автор: ivan25   
Дата:   15-12-09 22:21

[ezik] [ezik]

Автор: fixt00l   
Дата:   15-12-09 22:28

Хвала и на теб! Каквото повикало-такова се обадило.За аборигените препоръчвам да погледнат кроповете от линка, и да се пообразоват малко.Ако някой от лаладжиите разбира, колкото експертите от Dpreview, то нека да се запише в първи клас.Не съм тук за да давам частни уроци, и да уча незнаещите, за тази цел си има други теми.Апаратът ни най-малко не е охлузен, и е много здрав, тъй като целият е от метал.На мястото на белега ще сложа лента с надпис FUJIFILM, и дори ще е по-представителен от преди.Извадете си 5килограмовите снарядови обективи и дизелари, и без обработка, в jpeg, ми направете по-добри снимки от тези, на ISO800.Вижте добре кропа от ISO800.Качвам го, за да видят невежите, и да се извинят, както и за да улесня колебаещите се.

Публикацията е редактирана (15-12-09 23:20)

Автор: pmartinov   
Дата:   15-12-09 22:32

Добре че не знаеш още колко трябва да го изпускаш...

Докато си дойде на цената ;)

Дата:   15-12-09 22:43

Ако не ме беше спънало кученцето от клипа, нямаше да я сваля.Отново казвам, не съм много на зор за пари.Помислете добре доколко искате такова съкровище, защото може да направя "Дробено, бе, чорбаджи" и "И двете, дедо попе, и двете" и да си го запазя, а пак да си купя оная професионална камера.Прекалено негативни емоции създадоха някои хитреци в темата-не се отклонявам от позицията си, и отново искам да похваля някои от участниците, които се държаха много достойно.Вижте добре снимката на MALL Varna @ ISO 800, гарантирам, че никой дизелар под 12Mpix няма да ви даде такава снимка в Jpeg, без обработка, и без статив, моята е снимана от ръка.Един приятел снима с Canon 1000D, и разликата беше много малка.

Дата:   15-12-09 23:20

Съжалявам, но сте се набутали.Без обработка и без RAW нямате шанс.Pentax K-X, който размазва в пъти всеки един апарат по шум, дори D300, е зле на iso800 на Jpeg, лично го пробвахме няколко човека.Подаръци на неблагодарници не давам.Поръчах си още едно такова апаратче, за части, и ще си имам резерва, мога да сменя панела.Драскотината вече е оправена, от един приятел, който се занимава с автометали, и апаратът се сваля от продажба.Днес един колега предложи 400 лева за него, но, като се замисля колко много проблеми имат дизеларите, и каква мъка е мъкненето на обективи и раници, пожелавам успех на всички спамъри в темата.Поне да бяхте видели снимките от архива.

Публикацията е редактирана (15-12-09 23:21)

Автор: mitko_ftvideo   
Дата:   15-12-09 23:37

тъй като ми попадна егати и офертата за професионална видеокамера

поне кажи модела на камерата и парите

Дата:   15-12-09 23:42

Мисля, че темата е приключена.Не вярвах, че в тоя форум има толкова много просяци, които хем нямат пари, хем смеят да отхвърлят ревюто на топекспертите от dpreview, хем им дадох необработвани снимки...Не смятам да разкривам каквато и да е информация и да отварям никому очите.Работя за няколко хиляди евро на месец, и ми се струва странно толкова жалки създания да плюят така.Мъка, не мъка, чакам нищожествата да посочат по-добра сапунерка и да направят по-голяма лаборатория от dpreview и DCRP.Приканвам темата да се заключи.

Автор: spa   
Дата:   15-12-09 23:44

Хубава заплата. Тамън може да го продадеш благотворително...

Дата:   15-12-09 23:46

И тук си прав, но, с такова отношение...Вижте добре как започнах темата, и чак след негативните спамове се ядосах.Имам колекция от няколко апарата и камери, и рекох да я продам постепенно.Е, няма да мъкна профи камерата навсякъде, ще ми е полезен.И аз си мислех, че тук всички са на много високо ниво, божеййй...След като видях какви N00bs има във форума, имам чувството, че още повече оцених какво златно апаратче имам в ръцете си[beer] , а и днес пострада геройски в битка, в дъжд и бързодвижещи се животинки-това не са много лесни снимки, представям си на експертите от National Geographic какво им е...

Публикацията е редактирана (16-12-09 00:41)

Автор: kayso   
Дата:   16-12-09 00:08

Бааа, тебе те изгониха от HWBG, сега дойде и тука почна ... Не си човек, признавам ти го !!!

Автор: discomaniac   
Дата:   16-12-09 00:15

Егати бе значи,кво ви трябваше да се обаждате,тъкмо мислех да го взимам на 450лв

Автор: esc   
Дата:   16-12-09 01:23

Ми да си го взел! Те се хилят някои тука, ама то човек трябва и да прочете малко (по сайтове,тук-там), не само да се зъби на човека дето продава най-добрата камера и то за без пари...[thankyou]

Автор: mitakabus   
Дата:   16-12-09 08:29

Тоз напълни ХВБГ с бисери , сега и тука дойде да ръси... [smilie5]

Автор: pifakiz   
Дата:   16-12-09 08:51

"тъй като ми попадна егати и офертата за професионална видеокамера, продавам най-добрата сапунерка, произвеждана някога...."

Толкова ли тези 450лв от продажбата ще ти помогнат за покупката на професионалната видеокамера, която струва хиляди левове/ако найстина става въпрос за професионална камера/??

"Работя за няколко хиляди евро на месец..."

Ако това е истина едва ли би продал любимото си сапунерче за 450лв, които при такава заплата са едно нищо.Пък и тези 450лв да са ти толкова необходими за покупката на видеокамерата, която струва в пъти повече......

Май доста послъгваш, но то си е за твоя сметка.

А да сравняваш сапунерчето с 1Ds, и да кажеш, че е по-добро........[smilie18]

Това говори само едно.Никога не си се докосвал до техника като 1Ds за да твърдиш подобна глупост.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР