Автор: Fixt00l
Дата: 14-12-09 09:14
Здравейте, уважаеми съфорумци, тъй като ми попадна егати и офертата за професионална видеокамера, продавам най-добрата сапунерка, произвеждана някога, а именно легендарната FUJIFILM F31FD, в идеално състояние, без драскотини.2.5" LCD, който без проблеми се вижда дори в ярка светлина.И до ден днешен няма сапунерка, която дори да я доближи при високо ISO, като тя снима без капка шум на ISO400, почти без шум на ISO800, и доста приемливо на ISO1600.Това се дължи на малкото мегапиксели (6,36) и на голямата матрица 1/1.7", както и на много бързия фокус, и AF assist lamp.Апаратът има ръчни настройки, но аз си снимам в Aperture Priority.Спрямо F10/F11/F20 подобрението е силно, а спрямо F30 са оправени големите проблеми с контрастните сцени, добавен е новият Real Photo Processor II, повече детайл и съвсем малко повече шум при ISO1600, face detection, добавена е инфрачервена комуникация, снимка само за 0,05 секунди, и други козметични промени.Батерията също няма равен и до ден днешен- 1800maH, 580 снимки.Аз всеки ден щракам по няколко снимки, и тя издържа...цял месец.Видеото е чисто, 640 х 480 @ 30fps, с детайл и доста добър звук.Довечера ще кача необработвани снимки и видео, правени от мен.Комплектът съдържа:
1х Fuji Finepix F31FD
1х 2GB M+ excellent Digital card (xD)
Оригиналното зарядно, и оригиналната батерия, оригиналните кабели за връзка с компютър, и директни изводи за AV към телевизор.
Цена-450лв
|
|