Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Prodavam Oly
Автор: la_risa   
Дата:   11-12-05 23:30

Prodavam Olympus E-20 P, v originalna opakovka, vsi4ki kabeli, knijki i t.n.,CF 64MB, SD 16MB, sennik, 4anta
cena: 690 lv.
[smile]

Публикацията е редактирана (11-12-05 23:31)

Отговори на това съобщение
 Re: Prodavam Oly
Автор: M12   
Дата:   11-12-05 23:40

Na kolko vreme e?
Kolko e snimano i v kakvo sastoqnie e?

haresva mi!

Автор: asahi   
Дата:   12-12-05 00:03

Колко му остава до 20 000 кадър?

Дата:   12-12-05 01:06

asahi molq da ne se obajda6 ako ne te interesuva!
M12 na godina i polovina e, kadri ne moga da kaja kato broi, ako se interesuva6 na maila: larisahristova@yahoo.com

Дата:   12-12-05 22:54

[smilie24]

Автор: pinko   
Дата:   12-12-05 22:58

Лариса, Асахи е прав.

Тая модел просто спира да снима, като чукне 20 000 кадъра, лечението струва 350 евро в Чехия.

Редно е да споменеш на колко кадъра е апарата.

Дата:   12-12-05 23:53

pinko, otgovorih 4e ne moga da kaja, za6toto kartata mi ne gi otbroqva6e po neizvestna za men pri4ina...iskam da kaja, realni kadri, ina4e az moga da kaja 3 000 ama nali se se6ta6.... i ve4e pomolih koito ne go interesuva da ne mi pre4i da prodam aparata, taka kakto az ne se mesq v dr temi. koito go iska 6te go vzeme i az ne razbitam vie advokati li ste im?...s cqloto mi uvajenie....[smilie23]

Дата:   13-12-05 00:11

Лариса, като коректен продавач е редно да отговаряш на въпросите на заинтересованите, а не да се заяждаш с тях.
От друга страна скриването на информация е съвсем некоректно, особено между колеги.

Не допускам, че имаш лоши помисли. Склонен съм да си мисля, че просто много държиш да го продадеш и за това си свръхчувствителна.
Успех!

Автор: murnau   
Дата:   13-12-05 00:14

пичове, става грозно.

всяка тема взе да се раздува като балон в тоя базар.

който не се интересува от покупката на апарат или техника, не би трябвало да се меси , било то под предтехт, че защитавал интереси на купувачи (това що за глупост е?!?)

Дата:   13-12-05 00:19

Глупаво е да търсиш под вола теле.

Аз лично търся Е10 за един приятел. Той "издуха" едно, после си купи друго за 200 евро на старо и е на път и него да "издуха". Понеже Е10 не се е предлагало скоро бих му предложил Е20. Но не и без информация колко му остава.

Май не е много грозно.

Дата:   13-12-05 00:29

murnau kaza kakvo imah predvid, a otnosno ostava6tite kadri pak obqsnqvam, 4e NE ZNAM KOLKO SA!!! tova e to....koito se interesuva moje da go vidi i ako moje da se proveri po nqkakuv na4in na kolko kadura e da zapovqda, nqmam protiv..mislq, 4e stava qsno 4e ne kriq ni6to!!!! aide mn zdrave

Дата:   13-12-05 17:17

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР