Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 *
Автор: TiaMaria   
Дата:   06-12-09 16:21

Продавам 4GB CF карта.

200X

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   06-12-09 16:22

*

Публикацията е редактирана (07-12-09 08:13)

Re:
Автор: da.fo   
Дата:   06-12-09 17:07

коя марка ?

Re:
Дата:   06-12-09 18:21

Silicon Power.

Щеше да е доста подозрително ако давах 200Х Transcend или SanDisk на тая цена. [smile]

Ползвам същата карта от половин година и досега проблеми с нея не е имало. [smilie24]

Подчертавам, че става дума за нова, неразопакована карта. [shtrak]

Re:
Дата:   06-12-09 20:01

Ти само си питаш или проявяваш интерес, защото не става мн ясно?

Аз не съм магазин. Ако бях, щях да се свържа с администраторите и да рекламирам тук. Тази карта ми е подарък от кит, но не ми е нужна, защото си имам карта - както споменах вече - същата. И мога да кажа само хубави неща за нея.

Та, да се върнем към въпроса - ако искаш картата, имаш ми номера, обади се. Или пък ми пиши на лично, а не през 2 часа да си пишем тук. На чат го обърнахме. [beer]

Re:
Дата:   06-12-09 20:07

С това отрицателно отношение към потенциалните купувачи - трудно ще я продадеш. Отказвам се! Ще потърся от Vali с гаранция или някой по сговорчив и обичащ чата [smilie25]

Re:
Дата:   06-12-09 20:12

"коя марка ?"

"Като е нова - гаранцийка [smilie11]"

аз ли не съм сговорчив [smilie11] смятам, че тук сме равни, отношението - каквото е от другата страна. а не да се репчим и после да се правим на ощипани госпожици, защото ни се репчат и на нас.

Re:
Дата:   06-12-09 20:19

Колкото по пълна имформация има за дадена техника - толкова шансовете да се задават допълнителни въпроси отпадат и по лесно би се продала [smilie21]

е щом тези нормални въпроси ги имаш за репчене :
"коя марка ?"

"Като е нова - гаранцийка "

Или искаш със затворени очи да пиша "купувам я " [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Имал съм случай след 4/5 месеца дадена карта, която съм купувал от магазин(и си има 24 м гаранция) да ми отеснее и после съм предоставял на бъдещия собственик гаранционния лист. Какъв е проблема да попитам "Като е нова - гаранцийка " [smilie11]

Публикацията е редактирана (06-12-09 20:32)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР