Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 SONY HVR-Z7Е HDV Професионална видеокамера
Автор: dareal   
Дата:   03-12-09 17:03

Продавам професионална HDV видеокамера Sony HVR-Z7. Цената е 9750 лева.

Камерата е като нова. Закупена е от България и все още е в гаранция. С камерата е снимано малко часове. Към камерата вървят и голяма батерия, малка батерия, атмосферен микрофон, зарядно за батерия, дискове с програми и кабелите от комплекта. Запазена е и оригиналната опаковка.
За повече информация на посочения имейл и телефон. Камерата се намира в София.

Допълнително продавам и много удобна чанта за камерата. Чантата е модел CamBag HD. Нова струва 538 лева, аз я продавам за 350 лева.
Ето това е камерата http://unico.com.ar/e/images/hvr-z7.jpg

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   03-12-09 19:45

За който се интересува може да ми пише тук на лично съобщение :)

Re:
Автор: divpetel   
Дата:   03-12-09 21:34

HVR-Z7 не е професионална камера, това е "ефтинджос" направен за сватбари [smilie18]

Re:
Автор: victorcito1978   
Дата:   03-12-09 23:20

Divpetel,

мразя Сони, защото са боклуци по принцип, но да твърдиш че тази камера е сватбарски евтинджос означава, че нищо не разбираш от камери. Не се изказвай неподготвен. Добра камера на много добра цена. Успех с продажбата, колега!

Re:
Автор: divpetel   
Дата:   04-12-09 00:25

добра е, аз не казвам че е лоша. добра е ... ама за сватбари [smilie18]

Re:
Автор: mitko_ftvideo   
Дата:   04-12-09 00:30

камерата е мого добра,[shtrak] но за тази цена няма да има интерес, успех!

Re:
Дата:   04-12-09 00:44

хахха сватбарска камера :) ей пич искрено ме караш да се смея с опитите си да се кажеш нещо умно :)
вярно, че не е кино камера ама все пак телевизии като BBC притежават доста бройки от този модел и discovery channel, както и от по-стария Z1 имат доста закупени бройки. Така, че едва ли може да се говори за сватбарска камера.
За да не се излагаш друг път така неподготвен ще ти кажа, че сватбарския модел на сони е FX1.

Пак ще кажа - камерата е много добра и в отлично състояние и с гаранция тук в България, има и опция за slowmotion, който забавя кадъра четири пъти. Ако някой има някакви съмнения мога да му предложа един тест с камерата, за да се убеди в нейните предимства ;)

Публикацията е редактирана (04-12-09 07:43)

Re:
Дата:   04-12-09 00:46

написа:

>
mitko_ftvideo
Дата: 04-12-09 00:30

камерата е мого добра,[shtrak] но за тази цена няма да има интерес, успех!

това е -25% от пазарната цена на камерата, а аз продавам почти нова камера, а не някоя която е търкаляна с години...

Публикацията е редактирана (04-12-09 01:05)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР