Автор: O3one
Дата: 01-12-09 21:02
Здравейте,
обявавам за продан:
* ОБЕКТИВ Canon 70-200mm f4 IS
* 67мм поляризационен филтър "Хоя"
* 67мм пръстен за монтиране на статив.
Всичко изброено = 1400лв.
Повече информация:
* Обектив - купен е на 02 юли 2009 от Б&Х Фотовидео - САЩ.Тоест гаранцията е за там. Купувачът ще получи оригинала на фактурата. Използван е един път в планините на Швейцария и веднъж в зоопарк. Общо взето не снимам в този диапазон на фокусните разстояния, тъй като притежаваните 24-105 и 17-40 мм идеално пасват на творческите ми апетити. Въпреки това - няма никакви следи от употреба, прахта е в изключително малко количество - забелязва се само на силна слънчева светлина. Драскотини по тялото или предната леща - не ме разсмивайте - няма. Все още е с оригиналните покриващи стикери.
Комплекът е с торбичка, предна и задна капачка, сенник.
* Филтър - купен е заедно с обектива. Ползван само веднъж. В зоопарка ми трябваше светлина, а и снимах от ръка. Няма драскотини или някакви следи от употреба.
* Пръстен - купен е от Ибей.ком на 30 август.
Не е оригинален на Канон, а на някоя си китайска фирма. На него пише - "за Канон". Цветър му е бял, както и на обектива, изработен е от солиден метал, има и кадифено покритие от вътрешна страна против одраскване на обектива, както и за стабилно задържане. Фактурата е налична. Няма гаранция.
Причина за продажба - не го използвам. За момента дори не възнамерявам да купувам нещо друго.Тия неща ще се намират в гр. Варна на 19.12.
В случай на интерес пишете тук, или на лични да се разберем нещо. Варненци са с предимство :)
|
|