Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ..:: Продава се ::..
Автор: O3one   
Дата:   01-12-09 21:02

Здравейте,
обявавам за продан:

* ОБЕКТИВ Canon 70-200mm f4 IS
* 67мм поляризационен филтър "Хоя"
* 67мм пръстен за монтиране на статив.
Всичко изброено = 1400лв.

Повече информация:
* Обектив - купен е на 02 юли 2009 от Б&Х Фотовидео - САЩ.Тоест гаранцията е за там. Купувачът ще получи оригинала на фактурата. Използван е един път в планините на Швейцария и веднъж в зоопарк. Общо взето не снимам в този диапазон на фокусните разстояния, тъй като притежаваните 24-105 и 17-40 мм идеално пасват на творческите ми апетити. Въпреки това - няма никакви следи от употреба, прахта е в изключително малко количество - забелязва се само на силна слънчева светлина. Драскотини по тялото или предната леща - не ме разсмивайте - няма. Все още е с оригиналните покриващи стикери.
Комплекът е с торбичка, предна и задна капачка, сенник.

* Филтър - купен е заедно с обектива. Ползван само веднъж. В зоопарка ми трябваше светлина, а и снимах от ръка. Няма драскотини или някакви следи от употреба.

* Пръстен - купен е от Ибей.ком на 30 август.
Не е оригинален на Канон, а на някоя си китайска фирма. На него пише - "за Канон". Цветър му е бял, както и на обектива, изработен е от солиден метал, има и кадифено покритие от вътрешна страна против одраскване на обектива, както и за стабилно задържане. Фактурата е налична. Няма гаранция.

Причина за продажба - не го използвам. За момента дори не възнамерявам да купувам нещо друго.Тия неща ще се намират в гр. Варна на 19.12.
В случай на интерес пишете тук, или на лични да се разберем нещо. Варненци са с предимство :)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: kayso   
Дата:   01-12-09 22:13

Имаш лс. :)
Направо ми го запазвай даже :D

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР