Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon S90 - 899лв с ДДС!
Автор: cybervlado   
Дата:   14-11-09 10:50

http://pic.bg/photo/CANON/22 - за мераклии, най-добрата цена!

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   14-11-09 10:54

Ето линк:
http://pic.bg/photo/CANON/22

Re:
Автор: CaMyPau   
Дата:   14-11-09 12:24

Това безплатна реклама на магазина ли е или ...[smilie10]

Re:
Дата:   14-11-09 12:48

Не, просто да се види колко "скромни" печалби слага павилиона... и да се спре този рекет!

Re:
Автор: vldiliev   
Дата:   14-11-09 13:14

На мен 90% от нещата са ми от Павилиона и са от там, защото са предложили най-добрата цена. Винаги преди да купя някакъв продукт, търся по всички магазини с надеждата да намеря по-ниска цена. Та в крайна сметка при тоя процент е ясно какво ми е мнението за цените в Павилиона.

Публикацията е редактирана (14-11-09 13:19)

Re:
Автор: bouncer   
Дата:   14-11-09 16:32

Дали някой прави разлика между 12 месеца гаранция и 24 месеца такава. В Метро може и по-евтин да е....

Re:
Автор: morten   
Дата:   14-11-09 17:36

bouncer,

Правим разлика между 12 и 24 м гаранция, но предпочитаме всеки от апаратите ви да е с по 1 г. гаранция и с по 100 лв по-евтин (или примерно с 10% по-малко), а като опция да предлагате 1 г. допълнителна гаранция (или с 10% повече)
Това не е нова практика, помислете сериозно по въпроса.

Re:
Автор: pnk   
Дата:   14-11-09 22:36

Е аре са за 11% разлика ще го правиме на въпрос :)

Re:
Автор: mravunko   
Дата:   14-11-09 23:09

гаранцията на техниката е регламентирана законово. ако някой магазин ви продаде апарат с 1 година гаранция, спокойно може да я броите за 2.
поне това е моето мнение...

Re:
Автор: the_shooter   
Дата:   15-11-09 10:09

Автор: vldiliev
Дата: 14-11-09 13:14

"...Винаги преди да купя някакъв продукт, търся по всички магазини с надеждата да намеря по-ниска цена...."

То защото има много магазини за фототехника, а и защото цените има са "различни" и най - вече "конкурентни". Да ми обясни някой как така цените на 90% от тениката във Фотопавилион и Фотосинтезис са еднакви, и това не е картелно споразумение?

Re:
Автор: vldiliev   
Дата:   15-11-09 11:02

Разбира се, че има. Изумен съм, че не знаеш. Специализираните може да се броят на пръсти, но фототехника се продава на много места.
Ако знаеш как да търсиш - намираш. Като купувах A480, цената му варираше от 199 до 260 лв. В Павилиона и Синтезиз се въртеше около горната граница. Ествествено, не го взех от тях. И в момента не бих го купил от там.
Друг пример е A2000 IS - цената му в интернет магазините е от 335 до 400 лв., а в Метро е само 312 лв. [cool]

Публикацията е редактирана (15-11-09 11:12)

Re:
Автор: sirkhann   
Дата:   16-11-09 11:29

Техника от Метро [smilie23]

Re:
Автор: the_shooter   
Дата:   16-11-09 13:43

Нямах предвид точно този тип техника. Ако тръгнеш да търсиш ДСЛР изборът на магазини ще ти бъде много ограничен - Фотопавилион и Синтезиса, а в ТехноМаркет или Полис цените са невъзможни ( то не че в другите два са много нормални). В Метро обикновенно има стари модели.

Re: Canon S90 - 899лв с ДДС!
Автор: boreto   
Дата:   24-08-10 11:43

Канон пускат S95!

Ако някой щастлив собственик на S90 желае да се ъпгрейтва до S95, съм готов да го отърва от стария му S90 за 470 лв.
[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР