Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 canon 450d + sigma 30mm 1.4f ПРОДАДЕН
Автор: max.baklayan   
Дата:   10-11-09 16:16

продавам canon 450d + sigma 30mm 1.4f в като нови състояние. апарата си идва с чантичка, 8gb sd карта. обектива има b+w uv протектор, и е най-добрия обектив в този ценови диапазон. имам още поларизирая, 82b и 82c филтри.

продавам го защото ще си взимам 7d и 24-105L на канон.

цена по договаряне

...... Макс[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: CaMyPau   
Дата:   10-11-09 16:24

Колко пара за обектива ?

Re:
Дата:   11-11-09 12:28

600 лева

Публикацията е редактирана (11-11-09 16:27)

Re:
Дата:   11-11-09 16:27

[shtrak]

Re:
Дата:   11-11-09 18:28

това е най добрият third party твърд обектив за тези пари[smilie24]

Re:
Дата:   12-11-09 10:53

[cool]

Re:
Автор: glorious   
Дата:   12-11-09 12:03

на фул фрейм обаче не става или?

Re:
Дата:   12-11-09 12:12

okazva se che ne stava......

Публикацията е редактирана (14-11-09 00:05)

Re:
Дата:   12-11-09 13:43

имаш ли снимки?

някакви проблеми с фокуса, че сигми и други често го бъркат?

Re:
Дата:   12-11-09 14:18

фокуса е един път, няма никакви проблеми, може и да ви дам да щракнете.

за снимки:
https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=94097

успех

Re:
Автор: Petri   
Дата:   12-11-09 14:47

Можеш ли да покажеш кадър на фулфрейм с обектива?

[shtrak]

Re:
Дата:   12-11-09 14:55

съжалявам но нямам, но все пак който иска ще му дам да пощрака, око да види ръка да пипне......[cool]

Re:
Автор: mixmike   
Дата:   12-11-09 15:02

приятелю - тази сигма като я закачиш на фулфрейм, най-много да му строшиш огледалото.[smilie10] [smilie11] [smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Ето му точното наименование 30mm F1.4 EX DC HSM - като това DC означава, че е за кропната матрица.

...ама тука гледам сте се събрали "data.bg контингент" - лошо няма, играйте си, само да не счупите нещо[smilie18] [smilie18] [smilie18] [ezik]

Re:
Дата:   12-11-09 15:53

DG [smilie5]

п.с

мен тоя обектив ми стана интересен.реших да пиша на продавача, но се спрях :

max.baklayan Регистриран : 10.11.2009 15:13

успех!

Публикацията е редактирана (12-11-09 15:56)

Re:
Дата:   13-11-09 10:26

това че съм регистриран от скоро значи че нещо не ми е наред????? както и да е ако някой иска може да го види и тогава ще говорим, ако мислите че ще вземете по добро нещо за тия пари пишете че и аз да си взема. ааа и да за едно нещо сте прави не е за фул фраме, пробвах го на 7d който също е кроп, за което се извинявам.

GLORIOUS - смешно е когато хората се изказват неподготвени, така че понякога е по добре първо да се информирате после да говорите, това важи и за мен, така че нека запизим добрият тон.

на тези които са в сайта да научат нещо и да си свършат работа УСПЕХ.

Публикацията е редактирана (13-11-09 10:33)

Re:
Автор: lms   
Дата:   13-11-09 10:42

Вие нещо не сте в ред...
Трябва ли всеки тук да е ултра професионалист...
Ако бяхте толкова разбиращи и можещи, нямаше да му се подигравате, а щяхте да обясните както подобава.
Нямам представа какъв е този обектив и не ме интересува, човека е казал - отивате и виждате, ако ви хареса взимате.

Страшни "великани" се написахте всички мухльовци...

Пожелавам успех на продавача![beer]

Re:
Автор: guciguci   
Дата:   13-11-09 10:46

lms ,в този форум има трима-четирима човека,които се отнасят подигравателно и със снизхождение към останалите хора. Обичат да се подиграват ,ако човек е объркал или е незапознат с нещо. Правили са го и в мои теми,както и в много други...

Re:
Дата:   13-11-09 11:00

Ако бяхте толкова разбиращи и можещи, нямаше да му се подигравате, а щяхте да обясните както подобава.

Това е само ако си е пуснал тема и зададе въпрос. А ако е както в случая - продава никак не евтин обектив с подвеждаща информация е съвсем друго! За такова нещо в едни други форуми банват доживот, и като се регистрираш наново - може да почнеш да продаваш чак след 6 месеца (ако не те усетят)
Освен това, точно така съм го обяснил (подчертано в точното наименование на продукта), така че всеки път когато види DC да се сети че НЕ става за фул фрейм.

guciiii, душицо, точно ти гледай да не се обаждаш, че базара е пропищял от твоите изказвания ВЪВ ВСЯКА ТЕМА. Вчера и аз пуснах една, и в нея си изказал експертно мнение.
Освен това като се замисля, ако ти беше кандидат за тая 30мм сигма(и не си запознат, че не става за фулфрейм), а те бяха излъгали - как щеше да оревеш базара, че си измамен. [smilie23]

Re:
Автор: guciguci   
Дата:   13-11-09 11:12

mixmike ,душицо,кой знае и тебе колко пъти са те прецаквали,ама си мълчиш като задни части,за да не ти се смеят. И резултатът е това избиване на комплекси и нападането на хората! [smilie3]

Re:
Дата:   13-11-09 11:30

ама си мълчиш като задни части,за да не ти се смеят
мдам, мнението на гъцигъци от фотофорум е определящо за самочуствието ми в обществото.
get a life, dude, муахахахахаха

Re:
Автор: kolcho   
Дата:   13-11-09 13:04

guciguci
Дата: 13-11-09 11:12

И резултатът е това избиване на комплекси и нападането на хората!

.................................

Извинявам се за намесата, но мога ли да те попитам - къде видя "нападане" на хората в изявата на колегата mixmike?
Защото, ако имаше полезно мнение в тази тема - то беше именно неговата забележка за това, че информацията на продавача за обектива е невярна!
С което сигурно е предпазил някой по-неопитен кандидат-купувач от безсмислена и опасна за машината му покупка. Нещо, за което трябва да му се благодари, а не да се организира хор на обидени поради неосведомеността си!

Re:
Автор: the_shooter   
Дата:   13-11-09 13:29

Аре стига сте му спамили на човека темата!

Re:
Автор: kolcho   
Дата:   13-11-09 13:34

the_shooter
Дата: 13-11-09 13:29

Аре стига сте му спамили на човека темата!
................................

Кой спами - този, който казва нещо конструктивно или оня, който се вживява в ролата на модератор, плясвайки "сърдит" спам?

Re:
Дата:   13-11-09 19:32

май тука има много хора дето си нямат работа. само да изясня че предложих на всеки да го пробва, и не съм ви лъгал или подвеждал а съм се объркал. така че който не е заинтересован ще го помоля най учтиво да си гледа работата и да не взема участие в темата

Re:
Автор: mitakabus   
Дата:   13-11-09 20:05

Сигма 30/1.4 е за Кроп матрица - не подвеждай хората колега!
Точно същата продавам и аз, това е подразнило като гледам част от колегите дето са писали . Ако не си се усетил..та поправи си изказването с ФФ тялото и този обектив , че е смешно!
Иначе обектива е 66 точки! Бих казал , че е перфектен заместител на 50мм-вия еквивалент ф1.4 на ФФ за Кроп!

Публикацията е редактирана (13-11-09 20:07)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР