Автор: vlekov
Дата: 07-11-09 15:10
Продавам верния си дългогодишен другар - Canon EOS 350D. Апаратът е изключително запазен, буквално като нов, практически без следи от употреба. Пълен комплект - кутия, упътвания, кабели, зарядно, документи. Апаратът е на около 12 000 кадъра. Пазен е адски много, ползван изключително педантично, всичко по него е много чисто, презрамката не смърди, не е разръфана и е чиста.
Апаратът идва със следните аксесоари:
- оригинална вертикална дръжка за батерии BG-E5 (или както вие му казвате - грип), с кутия, упътвания, магазин за алкални батерии от волт и половина
- оригинално канонско жило RS-60E3
- оригинална канонска батерия NB-2LH
- батерия Braun, купена септември от павилиона, снимано е само веднъж с нея и е зареждана два пъти, практически неизползвана. Тази батерия ме впечатли - издържа над 850 снимки, оригиналната държи 650-700
- 4GB CF PQI 120х - хубава бърза карта с кутийки, упътване и мисля имаше някакъв софт
- китака, EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 II - него всеки го знае, с моя конкретно са снимани сигурно 30 снимки през целия му живот, просто не съм го ползвал
Ами.. май е това. Апарата се намира в София, утре ще го снимам, при интерес пращам снимки. Всичко е купувано от България, Фотосинтезис, преди точно три години.
ЦЕНА - 700лв. за всичко, възможен е умерен коментар. Моля не ме питайте колко бих свалил от цената, казвайте направо вие колко давате.
За контакт с мен - Владо, 0886 382 466 или скайп nikonhater (ако обичате без подигравки)
|
|