Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Докато умните се наумуват, лудите се налудуват - продаден за по-малко от месец въпреки цунамито от "доброжелатели"
Автор: kevi53   
Дата:   29-10-09 15:31

Фотоапарата е с двата нестабилизирани никонски китака и макар, че няма нужда от представяне ето кратко описание:

основни характеристики:
* 10,2-мегапикселов сензор за изображения, формат DX за изключително живи и детайлни снимки с висока резолюция, идеални за увеличения.
* Система за обработка на изображения EXPEED за оптимални характеристики и максимално качество на снимките.
* Новаторска система за самопочистване на сензора: системите за почистване на сензора и контрол на въздушния поток предпазват от натрупването на прах върху сензора - за ясни изображения без петна.
* Широкият диапазон на светлочувствителност от ISO 100 – 1600 позволява по-високи скорости на затвора, като намалява значително риска от размазване на изображенията при снимане на бързо движещи се обекти или при ниска осветеност.
* Малък, лек и удобен: само 495 г с интуитивни бутони и удобен захват.
* Големият ярък 2,5-инчов LCD дисплей улеснява проверката на важните данни за фотоапарата и превръща разглеждането и редактирането на снимките ви в удоволствие.
* Бърза реакция: почти незабавното време за стартиране от 0,19 сек. и минималното закъснение при натискане на спусъка ви позволяват да снимате импулсивно.
* Серийното снимане с 3 кадъра за секунда ви позволява да правите до 100 JPEG изображения (FINE, L или с по-малки размери) при скорост 3 кадъра за секунда и да улавяте бързо движещи се обекти.
* Светъл, ясен визьор с 0,8x увеличение за прецизно композиране.
* Сензорът във визьора изключва автоматично LCD дисплея, когато гледате през визьора, спестявайки енергия и гарантирайки, че ще се разсейвате по-малко, докато снимате.
* Изключително прецизният 3-точков автофокус ви позволява да фокусирате бързо и точно, без значение къде сте, дори след залез.
* Активният D-Lighting запазва детайлите в преекспонираните участъци и сенките, за да получите зашеметяващи снимки с естествен контраст.
* Избираеми формати за изобразяване на информацията: избирайте измежду различни формати за изобразяване, включително „Графичен“, който използва икони за информация и „Тапет“, който използва едно от вашите изображения като фон.
* Вертикално изобразяване на информацията върху LCD дисплея: когато снимате, информационният дисплей се завърта автоматично, за да следва ориентацията на фотоапарата. Информацията за фотоапарата се изобразява правилно, когато снимате в пейзажен и портретен формат.
* 8 програми Digital Vari автоматично оптимизират настройките на фотоапарата с цел получаване на великолепни резултати при всякакви условия.
* Разширено меню за ретуширане с 10 невероятни фотоефекта от които да избирате, включително обработка на NEF (RAW) и „Stop-motion“. Оригиналната снимка остава непроменена, а D60 бързо и лесно създава второ копие, което да редактирате и подобрявате във фотоапарата.
* Обработка във фотоапарата на NEF (RAW): насладете се на творческата свобода и контрол върху настройките на фотоапарата, след като снимате. Настройвайте качеството на изображението, размерите му, баланса на бялото и дори компенсацията на експозицията чрез лесното за навигация меню.
* Stop-motion създава анимирани клипове от серия последователни снимки. Трябва само да изберете първия и последния кадър от поредицата и да ги запазите, като къс клип, който да се възпроизвежда на дисплея на фотоапарата или на компютър (AVI формат).
* Nikon 3D цветното матрично мерене II прави идеални експозиции при почти всякакви светлинни условия.
* Съвместим със световно известните висококачествени обективи NIKKOR и е оптимизиран за работа с AF-S и AF-I NIKKOR обективи.
* Акумулаторна литиево-йонна батерия: позволява да направите 500 или повече снимки в режим на снимане на единични кадри само с едно зареждане (по стандартите на CIPA, като вградената светкавица се използва при 50% от снимките).

Най-добрата потребителска ДСЛР камера - носител на златната награда за 2008-2009 година на международната организация на фотографските сайтове DIWA awards

http://www.dpreview.com/reviews/nikond60/

НЕРАЗЛИЧИМ ОТ НОВ, перфектен без следи от употреба по тялото и двата обектива - като от магазина, затова не публикувам снимки.

за контакти на Л.С. или kevi53@abv.bg

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   29-10-09 15:53

Тъй като вече получих запитвания - обективите не са VR.
Цени отделно:
тяло- 550 лв. НО при условие, че всичко друго от комплекта е продадено. Тялото си върви с чанта и резервна батерия 1000 милиамперчаса

Nikkor 18-55 мм - 120 лв. (с UV филтър)
Nikkor 55-200 мм - продаден (предна и задна капачка и сенник)

Публикацията е редактирана (13-11-09 21:58)

Re:
Дата:   30-10-09 06:55

Състояние на всички неща от комплекта - като чисто нови.
Единствената забележка е, че във визьсра на тялото се забелязва една прашинка при снимане на по-светли сцени.

Re:
Автор: toni.ai   
Дата:   30-10-09 19:44

Nikkor 55-200 мм Може ли да работи с Никон Д 40

Re:
Автор: gam3ra   
Дата:   30-10-09 20:28

Може

Re:
Дата:   30-10-09 21:14

Ихтересува ме

Re:
Дата:   31-10-09 15:55

Да - обективите за Д60 са съвместими с безмоторните Д40, Д40Х, както и всички други Никони.

Re:
Дата:   31-10-09 21:25

На 250лв имаме ли сделка.

Re:
Дата:   31-10-09 21:30

не

Публикацията е редактирана (02-11-09 14:50)

Re:
Дата:   01-11-09 12:12

Прати ми тел.

Re:
Автор: peppy123   
Дата:   01-11-09 12:43

Каква е цената на комплекта сега, без 55-200?

Re:
Автор: dashikov   
Дата:   01-11-09 12:50

Мразя да спамя по обяви и аз самия съм бил потърпевш, но не можах да си замълча.
Тони.ай.....обектива не е ВР....надявам се си видял това и си забелязал, че същите дори и с гаранция се продават на 120-140 лв?Тоест ти купуваш на 2-на цена?

Re:
Дата:   01-11-09 13:20

Цените ги има описани - нямам намерение да се разделям с качествена техника без пари. На такива като dashikov като не му харесват цените да си купи евтините обективи които спряга. Нито съм на зор, нито техниката ми е подарена или "намерена", че и аз да я "подарявам". Поздрави на всички.[beer]

Re:
Дата:   01-11-09 13:57

Ако правилно съм разбрал за целия комплект искаш 880лв, а тялото D60-. и
Nikkor 18-55 мм(с UV филтър)
продаваш за 850лв-така ли?

Re:
Автор: alex070707   
Дата:   01-11-09 14:02

Цената на 18-55 ВР е толкова....А тяло Д60 за 700лв си е чиста шега!

Re:
Дата:   01-11-09 14:19

Логично е, или поне за мен, че след като за целия комплект се иска сумата от 880лв и единия обектив е продаден за 250лв, останалата част от комплекта да струва 630лв или поне цена близка до тази. Ако е така имам интерес и бих погледнал апарата. Но ако цената е друга то просто е по-изгодно човек да си вземе D3000+18-55 800лв. нов с две години гаранция!
Не се пазаря, а питам, за да е ясно каква е цената на комплекта без 55-200мм. обектив!Всеки има право да продава за каквато цена намери за добре!

Публикацията е редактирана (01-11-09 14:22)

Re:
Дата:   01-11-09 14:38

Нищо от комплекта не е продадено https://photo-forum.net/joro/emoticons/juggle.gifпоради любезното съдействие на многото "доброжелатели"...всъщност май така е по-добре, никога не е зле да имаш подръка резервна качествена техника...
Все пак последен опит и спирам нещата от продажба - Д60 с късия китак и другите аксесоари е 650 лв. - промоция за купуване накуп, [smilie25]
По-надолу е унижение за тоя модел така, че моля без пазарлъци - не ми е никакъв проблем да си го оставя за втори фотоапарат.
Дългия обектив остава на 280 лв.

Цените МИ ноистина изглеждат като шега, защото са смешно ниски спрямо сумите които давате за GSMчета от днес за утре... или които сте готови да броите за "маркови парцалки" от Китай... Отново се убеждавам че май в базара фотграфи трудно се намират...Ако някой е продал дългия Никкор за 140 то той или не е в час или е бил много на зор или обектива му е бил подарен или намерен.

Поздрави на всички[beer]

Публикацията е редактирана (12-11-09 15:45)

Re:
Дата:   02-11-09 14:35

Ръководителят на тестовете в лабораториите на DIWA, Кай Тон коментира " Nikon D60 получава златната награда DIWA заради изключително качество на изображенията, ергономичния си дизайн и полезните си възможности..."

Re:
Дата:   02-11-09 16:15

Обективите не са VR но са с мотор и стават за Д40, Д40Х и Д60 както и всички други Никони.

ПОСЛЕДНИ цени отделно за неща неразличими от нови:

тяло Д60 - 550 лв. НО при условие, че всичко друго от комплекта е продадено. Тялото си върви с чанта и резервна батерия 1000 милиамперчаса

Nikkor 18-55 мм - 120 лв. (с UV филтър и предна капачка)

Nikkor 55-200 мм - продаден (предна и задна капачка и сенник)

Публикацията е редактирана (12-11-09 15:46)

Re:
Автор: ittv   
Дата:   02-11-09 21:06

Цената на тялото с обектива 18-55 може да е 550-600 лв ама не повече, иначе чисто нов апарат със същия обектив и 2 години гаранция е 800лв, твоя излиза 750 лв?!?!?

И не от доброжелатели ами аман от измекярчета дето искат да си продадат техниката едва ли не на цена каквато се продава чисто нова такава[ezik]

И да в известна степен доброжелатели сме, поне да не се заблуждават хора, които не са наясно с цените и са напът да се прецакат, и кво си я пляснал тази цена : Nikkor 18-55 мм - 150 лв. (с UV филтър и предна капачка)
еби му майката аз китов обектив, който да се продаде за повече от 50-70лв не съм виждал, я по-добре си спирай последния опит и си прави колекция от тела [ezik]

Re:
Автор: ittv   
Дата:   02-11-09 21:09

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=

тук може да се види, че стабилизирания 18-55 е 150лв, да не изгллежда че само си говорим празни приказки

Re:
Дата:   02-11-09 21:43

ittv - основната дилема НА ВАС празнодумците беше че 55-200 е 120 лв.[smilie5] В този ред на мисли нещо си се пообъркал с доказателствата [smilie18] но нищо... пределно ясно ми е че е нормално дребните душици да не виждат същността на проблемите[ezik]
[beer]

Re:
Дата:   02-11-09 22:01

ittv - това че дори не си забелязал че цената ми за Д60 с късия китак, втора батерия, UV филтър и чанта (неразличими от нови) е 700 лв. доказва че си ПАРЕКСЕЛАНС ПРАЗНОДУМЕЦ[ezik] [beer] [smilie18]

Re:
Дата:   03-11-09 16:21

https://photo-forum.net/static/forum/2009-11/svjp2313.JPG
http://photo-zona.net/images/user55470/album12786/large/......_vjjv8709_d602.jpg

Re:
Дата:   03-11-09 16:24

https://photo-forum.net/static/forum/2009-11/dumf6979.JPG
http://photo-zona.net/images/user55470/album12786/large/......_wrsd1046_d60.jpg

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР