Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам принтер Epson R285
Автор: pvas   
Дата:   24-10-09 14:14

Купувам Epson R285, моля предложения на ЛС. За София.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: da.fo   
Дата:   24-10-09 14:35

Аз наскоро си взех нов за 150 лева , че и зареден е [smilie24]

Re:
Дата:   24-10-09 16:01

Откъде? Нещо не мога да намеря нов :(

Re:
Автор: scorost   
Дата:   24-10-09 16:42

Ако знаеш какъв таралеж си вкарваш в гащите с 285.....Печатам много дискове. Минах през 300, 265 и 285. 300 му скъсах ***а от работа и трябваше да го сменя с нов. Купих 265 - желязна машина, нямаше мастилница да не хареса, сложих му непрекъсваема система за мастило и купих 285, като се надявах че ще е още по-добър. В къщи имам поне 10-на мастилници, които са нови и не се познават от 285! Купих и за него CISS-система, но отказа да тръгне. Чак от Варна се наложи да изписвам друга, на стойност над 100 лв и пак не работи като хората....Сега си търся нов 265, ама нямааааааааа[smile]

Re:
Автор: orakk   
Дата:   25-10-09 00:07

300,220,265, са се доказали, че са железни машини, но явно новите нещо не е така, аз имах мерак за 800 но не му пада цената

Re:
Дата:   25-10-09 12:55

Нагоре

Re:
Автор: svilen66   
Дата:   25-10-09 13:34

factor.bg-Тука провери ли,аз моя го вземах от тук две години вече печата без проблеми!

Re:
Дата:   25-10-09 14:03

Ударил си Бинго без да искаш! В сервиза ми казаха, че чиповете до м.март 2008 са едни, след тази дата са други. Именно с тези новите са ядовете с мастилниците...Даже ако искаш пиши от къде си, ако ми е някъде по път да ти подаря малко мастилници, които със сигурност при теб ще тръгнат[smile]

Re:
Дата:   26-10-09 02:24

добре де къде са тези чипове в принтера ли или на мастилниците? защо да не ползваш от по-стар принтер чипове? има толкова много захвърлени щом са взаимозаемняеми, пробвал ли си да ги смениш тези чипове? не може да се захвърли работещ принтер само заради някакви чипове?

Re: Купувам принтер Epson R285
Дата:   28-10-09 18:55

Търсенето продължава

Re:
Автор: Блясък   
Дата:   28-10-09 21:08

285 има няколко версии на фирмуера. Затова някои неоригинални мастилници не се разпознават. Новите CISS на варненската фирма вече са универсални. Явно китайците са му 'фанали чалъма'. Аз не съм имал никакъв проблем с този принтер вече година и половина. Изпръскал е сигурно над два литра мастила.

Re:
Дата:   30-10-09 14:44

Извинявай, бях по чужбина малко....Чиповете са на мастилниците. Стигна се до там, че оригинални мастилници, произведени за Епсон в Мексико и купени от тогавашния представител на марката в Пловдив отказваха да се разпознаят..Колегата "Блясък" правилно е описал решението на проблема. Така го реших и аз и заливам мастилото с шишетата..., но ако сега трябва да купя поредния нов...няма да е 285. По-добре изостанал някъде 265. Лично мнение!

Re:
Дата:   31-10-09 02:41

пак да добавя малко спам защото нямам точно въпросния принтер имам по стар модел но тез чипове на патрончетата се свалят без проблем и се монтират на друго патронче и още аз лично имам ресетер за тез чипове мисля че не е проблем всеки да си го закупи тоз ресетер на чиповете аз лично го купих от фирма вали велико търново за 20лв , с този ресетер зануляваш чипа и принтера го вижда като ново паронче и то пълно, ако искаш мога да ти пратя някое чипче защото и аз имам вече СНПМ но и имам от старите партончета, неми е проблем по пощата да ти пратя чипчета ако това ще ти реши проблема с патрончетата които имаш за да си ги изразходваш.

Re:
Автор: pefoto01   
Дата:   31-10-09 04:50

На 285 чипа е на 40% от нивото на патрона,гадна работа.Има много сигнали за проблеми,затова не си купих.

Re:
Дата:   01-11-09 10:52

Поръчах си от Англия, всеки момент ще пристигне. Има софтуер за ресетване над 40% от нивото на мастилото и твърдят, че всичко е ок. А има и мастилници, пригодени за пълнене, с ресетващ се чип и без този датчик на 40%. От Прокарт твърдят, че се понася отлично с наливното мастило на ОСР, за разлика от принтерите на Канон. Ще поживеем - ще видим [smilie24]

Re:
Автор: maggy   
Дата:   01-11-09 16:49

АЗ ползван модел 285 от една година и съм много доволна, работи перфектно,купуам си заместители на оригиналните бои, и качеството си е супер.В МОМЕНТА Е КЪМ 170лв.

Re:
Автор: maggy   
Дата:   01-11-09 16:51

265 го спряха от производство миналата година.

Re:
Дата:   24-11-09 21:54

Принтерът е фантастичен, с неоригинални мастила и хартия ARO от Метро прави чудеса ;)
Вече 10 дни правя проби, много съм доволен!

Re:
Автор: icarus   
Дата:   24-11-09 22:12

Ползвам PX700W със система CISS от Вали за 79 лв и ресетер за неоригиналните патрони от TNC - вече над 300 листа фотохартия без проблеми - е и малко модване на датчика за затворен капак се наложи ...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР