Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikkor 50mm 1.4G нов, на нова цена
Автор: bpavlov   
Дата:   13-10-09 18:34

Чисто нов, неразопакован, две години гаранция от днешна дата.

Цена - 650 лева.

Купих го погрешка, бях си въобразил, че работи по-добре от моя, но разликата се оказа от филтъра. Двата са абсолютно еднакви, а моя е избиран от три бройки. Разлика има между различните бройки и тази е добра със сигурност. Под тази цена няма да падна, по простата причина, че мога да го върна в магазина и да си взема парите.

Само по телефона, без запазване -
089 77777 60, Боян.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Бран   
Дата:   13-10-09 19:02

а твоят е 1.4д?

Re:
Дата:   13-10-09 19:23

Моят е 1.4 Г, сега имам два еднакви.

Re:
Автор: ecobo   
Дата:   13-10-09 19:56

Бих дал 599 лв, ако в сумата е включен ДДС и ми дадеш фактура. Напълно сериозен съм!

Re:
Дата:   13-10-09 21:06

Давам възможност на някой, който вече е решил да си взима такъв обектив да спести 50 лева и да е спокоен, че взима тестван и избран обектив. Плюс касовата бележка за 700 лева, с която може да си извади фактура.

Re:
Дата:   13-10-09 21:50

Да не съм голословен за трите бройки.

https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/wiho0838.JPG
http://photo-zona.net/images/user17121/album16663/large/......_bzdr6509_three50s1.4.jpg

а това са двете най отбрани бройки, лявата е вашата

https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/ubsf1037.JPG
http://photo-zona.net/images/user17121/album16663/large/......_xfah7357_50s1.4.jpg

Трудът, времето и нервите, които ми костват да генерирам гигабайти РОУ файлове и да се кьоравя после в сравнителни тестове никой не ми ги плаща, а на вас ще ви дойдат бонус, помислете и за това. Шанса в магазина да има само една бройка и да не си сигурен колко е читава е много голям. И да ви кажа под секрет като много препатил, не е само Канон фирмата с уцелването на бройка

Re:
Автор: valjo   
Дата:   13-10-09 21:54

ти намаза филиите на хиляди гладни

Re:
Автор: uri64   
Дата:   13-10-09 23:55

Избиран, избиран - колко да е избиран?
В смисъл - тестван е да, но с определено тяло..каква е гаранцията, че с друго тяло резултатите ще са така добри? Щото както може да има разлика между обективите, така може и между телата?
Иначе [smilie24] за обявата.

Re:
Автор: d256h   
Дата:   14-10-09 00:03

uri64 така зададен въпроса от теб може, да обезсмисли всяка продажба на фотографска техника!

Или не?

Re:
Дата:   14-10-09 00:19

Защо да обезмисля?
Избирането и тестването определено имат смисъл, като си взимаш нещо за твоето си тяло - т.е който вземе този обектив трябва може би да си го тества също тъй прилежно. Но резултатите от това тестване ще са специфични за тази комбинация тяло и обектив и не е задължително да са същите като от тестовете, които е правил продавачът в магазина (дето се вика може и да са по-добри).
Но това за тестовете и ползата от тях е за тема във форума...да не спамя повече..моля забележете, че не съм коментирал цената.
[smilie24] на обявата.

Re:
Дата:   14-10-09 01:04

uri64 - това за което говориш има отношение единствено към фокуса на обектива, тоест, един и същи обектив да дава фронт или бек фокус на различни тела. Всички такива Никори, които съм тествал, съм ги тествал на Д700 и нито един от тях не е давал фронт или бек фокус. Разликата е била единствено в контраста. На някои бройки черното леко сивее. Този обектив е за фулфрейм, който има кроп си взима 35 на 1.8. И да, със сигурност на което и да е 1.5Х тяло резултатите няма да са толкова добри като на Д700. Гаранцията, че с твоето тяло този обектив ще дава по-добри резултати от който и да е друг обектив в диапазона 35-70мм ти я давам тържествено тук пред свидетели. А разлика между две тела Д700 или Д3 няма, можеш да си сигурен в това

Re:
Дата:   14-10-09 11:34

ок [smile] [smilie24]
принципно доста се замислям, но като знам, че няма да мога да взема прилична цена за моята "стара" (на 2-3 месеца от павилиона) 50ца....[smilie11]

[smilie24]

Публикацията е редактирана (14-10-09 11:38)

Re:
Автор: zed   
Дата:   14-10-09 12:11

Моят съвет е по-добре да го върнеш и си вземеш парите, защото тези 50лв. няма да въодушевят никой, който не те познава. А пък ти може да си правил каквито искаш тестове. Фактура с твоята касова бележка ще е трудно да се вземе, защото имаше няколко дена срок за издаване на фактура. Повечето хора, купуващи такъв обектив ще го вземат с ДДС фактура и така ще им излезе с 20% по-евтино.
Другият вариант е ти да свалиш 30% и пак да почакаш. Само давам съвет и пожелавам успех. :)

Re:
Дата:   14-10-09 21:39

Нова цена - 640 лева.
Фактура на стойност 699 лева може да бъде издадена от Фотосинтезис до края на месеца направо на името на купувача.

Re:
Автор: mitku   
Дата:   14-10-09 22:23

Е, той си беше 650лв. в Павилиона до преди 2-3 седмици, пък не видях да има опашка и да са им свършили бройките. А по принцип - за 500лв. бих взел единия. [smilie7]

Re:
Дата:   14-10-09 23:31

Митко или Митку, за 400 лева се продава старата версия на неопределен брой години, а ти искаш тоя за 500, правилно ли те разбрах?

Re:
Автор: toddybear   
Дата:   15-10-09 08:04

bpavlov всички искат да купуват евтино. Както и всички искат да продават скъпо. Така че не виждам какво се правиш на изненадан.

Ако мислиш че някой ще го купи на тази цена си го продавай и не се занимавай с тях. Иначе намалявай цената. Аз лично съм съгласен с тях. Не бих дал 650 лева за обектив който струва 700 в магазина.

Re:
Автор: tbby   
Дата:   15-10-09 09:05

Не разбрах автора на тема след като може да го върне в магазина защо се занимава да го продава тук?

Re:
Дата:   15-10-09 11:30

Мда, bpavlov... предлагам ти 500 лв. Няма нужда да се нервираш, всеки може да предлага каквато иска цена и всеки може да търси каквато иска цена. Спокойно можеш да ми откажеш щом не си съгласен. Жив и здрав и успех с продажбата, щом не си съгласен. [smilie7]

Re:
Дата:   15-10-09 12:25

Нова цена - 620 лева

Re:
Автор: da.fo   
Дата:   15-10-09 12:27

bpavlov,
ако можеш го върни обектива. Аз също съм потенциален клиент за този обектив но ако го купя винаги ще си остана с убеждението , че нещо му има или , че съм взел кофти бройка заради някакви си 50/60 лева (по малко от 10%).

Друг е въпроса за едни 25-30% - [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Re:
Дата:   15-10-09 12:32

Вие хора ме изядохте с парцалите, все едно искам да реализирам печалба на крехкия ви гръб. Интересно що не ревете на Отворения и ХиФи, че не ви ги дават обективите с 20% по евтино, отколкото са ги купили те самите. Този обектив си е точно както го купувате от магазина, гаранционната карта и фактурата са си на ваше име

Re:
Дата:   15-10-09 12:36

който го купи ще има възможност да сравнява между две бройки, а също ще види и РОУ файлове от горепоказаните 3 обектива. Както вече написах, тази е СЪС СИГУРНОСТ добра бройка, ама вие хора си страдате от българския синдром

Re:
Дата:   15-10-09 15:16

Не знам... аз поне - от "синдроми" НЕ страдам. [smilie7]
Както казах - всеки има право да предложи цена каквато сметне за добре (аз също, ти - също), а другият има право да се... или да НЕ се съгласи. Какво странно има? [smilie11]
Аз ако реша мога да предложа (да речем) 5 лв., твое право е да не се съгласиш. Ти ако решиш, може и 5000 лв. да искаш, мое право е да не се съглася. Нали така? [smilie3]
Няма никакъв смисъл от излишни нерви и лични "квалификации". Както се знае - за всеки влак си има пътници. Извинявам се ако съм ти нарушил темата - аз вече НЕ искам да го купувам, намерих си друг. Успех и на теб. [cool]

Re:
Автор: BirdOfPray   
Дата:   15-10-09 16:10

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР