Автор: ptizelov
Дата: 12-10-09 10:13
Искам да споделя и малко опит с вас при мои скорошни взаимоотнопения с фотопавилион (досега винаги са били коректни и съм ги защитавал явно са се доказали в отношението си с мен, но след тази случка просто ми паднаха в очите)
Никога не ми се беше налагало да ползвам секцията : "Конкурентни цени", но исках да си купя апарат, като всеки нормален човек написа марката в google.bg и заразглеждах резултатите с предлагани цени, открих че конкуренцията им фотосинтезис са пуснали по-ниска цена на желания от мен модел апарат. Тъй като съм заклет фен да купувам само от фотопавилион, защото са ми симпатични, предложих и показах по-ниската цена на фотопавилион, с цел да си купя апарат на ниска цена но от "моите" хора, един вид да им направя оборот защото са ме спечелили като клиент. Така да не ви обърквам повече ето фактите, това пише на сайта им:
"Екипът на "Фото Павилион" полага всички усилия за да осигури възможно най-добри цени на своите продукти. Нашите сътрудници постоянно следят ценовите нива на българския пазар, за да гарантират, че цените ни са актуални и конкурентни.
Ако все пак Вие разполагате с информация, че избраният от Вас продукт е възможно да бъде закупен от друга търговаска верига на цена по-ниска от посочената при нас – ние ще коригираме цената си специално за Вас. "
изпратих аз моето предложение, след час получих обратен мейл който гласи (не е преправян на маймуница беше написан)
Zdraveite,
Modela e sprian ot proizvodstvo po na6a informacia i kolegite iavno go
4istiat, ako vaob6te imat nali4nost. Nie niamame takava i go svaliame ot
saita.
Pozdravi,
D.Kirkov
Така какво излиза, вместо да ми благодарят, че съм намерил конкурентна цена и да свалят тяхната както са обяснили и обещали, те ме нахулват че видиш ли марката не се продавала, и просто колегите "чистели" стока, каквото и да значи това. ФАКТ: модела им беше свален от сайта за 1 седмица, колегите от фотосинтезис го махнаха след 2 седмици - явно добрия мениджъмнт на намалена цена и т.н. са дали резултат, след това след 2 седмици фотопавилион необезпокоявани от никой (конкуретни цени) отново го сложиха в сайта си на същата висока цена...нали бил спрян от продажба??? и след няколко месеца вече явно са го продали.
Е след такова отношение не благодаря. Както и да е поръчах си апарат отвън, останах доволен. Но фотопавилион явно са поели нова политика, след което никога няма да купувам от тях. Те да си направят изводите и вие, които четете тук... А че имат обективи от 3 години и непрекъснато дигат цената...за тези случки и др. такива няма да коментирам... със здраве и дано ви приседне както се казва (на павилионците) продадохте се за тез пусти пари, за тез пусти апартаменти, за тез пусти коли... ![[shtrak]](https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif)
Публикацията е редактирана (12-10-09 10:15)
|
|