Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Последен ден Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 DC x Nikon
Автор: gradskia   
Дата:   01-10-09 19:40

Обективът е чисто нов, пристигна днес. Купих го за Олимпуса, но се получават некачествени снимки.
Към обектива има и нов, неразпечатван филтър Hoya UV HMC Super 62 и преходник Nikon-4/3

Цена на всичко 500лв.

Обективът е в Италия. Разходите са за моя сметка.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: vladihg   
Дата:   01-10-09 20:49

Тъкмо сега пуснах една тема "Заслужава ли си парите Sigma AF 18-200mm за Nikon /3,5-6,3 DC (с автофокус мотор в обектива)". И аз съм пред дилема дали да си го взема понеже е много по-евтин от БГ обаче нямам идея дали си заслужава.....Моля за мнение ако някой го е разцъквал с Никон Д40 или Д40Х.

Re:
Дата:   01-10-09 23:54

Да видим дали някой го е ползвал с Никон. С Олимпус с преходник не става нищо. Мислех, че ще успея да фокусирам ръчно, ама ми треперят много ръцете.[smile] По принцип се надявах да ми е най- често ползвания обектив, че е досадно постоянно да сменяваш. А не ми се даваха пари за Zuiko 18-180. Ама то така икономията.[smile]

Re:
Дата:   02-10-09 14:30

[shtrak]

Re:
Дата:   02-10-09 22:46

Последен ден. Утре го връщам откъдето съм го взел. Това е то Италия.[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР