Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sigma 150-500 HSM OS - нова цена
Автор: MY-NOKIN   
Дата:   29-09-09 17:05

На около година, много малко е ползвана. Причина за продажбата: оказа се че ми е много голяма и тежка. Искам за я заменя за Никор 300. Пълен комплект, няма гаранция в БГ, тъй като е купувана в САЩ.
1700 лв

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: desmes   
Дата:   30-09-09 11:44

Поредният сериозен обектив от Сигма. [smilie24]

Sigma 150-500 F5-6.3 DG OS HSM

Sigma 150-500mm f/5.6-6.3 DG HSM OS Interchangeable Lens Review

review of the Sigma 150-500mm F5-6,3 DG APO OS HSM

Re:
Дата:   01-10-09 11:17

Благодаря desmes,

айде на дълготоооо!
25 лв надолу.

Re:
Автор: didovishte   
Дата:   01-10-09 12:28

много несериозна цена - срещу 170лв повече ще си я купя нова че и с гаранция, да не говорим че доскоро и тук струваше 1750лв
но ще следя развитието на темата и знам ли, на по късен етап може да се включа[shtrak]

Re:
Дата:   01-10-09 16:29

някъде пише ли, че цената е твърда?
Ако си мераклия, предлагай смело твоето виждане за цена. [smile]

Re:
Автор: pd   
Дата:   01-10-09 21:56

Хм заговора си личи от далеч [smilie3]
Сигмата не е лош обектив гледал съм стотици кадри от нея.В добри раце и калибрация може да се постигнат доста добри резултати.
Добра стабилизация и бърз автофокус който е по-бърз от комбинация 300+телеконвертор.
Успех на автора [smilie24]
Реалната цена на този обектив втора ръка е по-малка от настоящата.Съветвам автора ако има желание да продаде обективчето да сложи еднно твърдо не повече от 1500 [smilie24] [beer]
Успех [beer]

Re:
Дата:   02-10-09 12:07

Нова цена 1610 лв!
И да не се избиете сега, че събота и неделя съм на риба!

Re:
Дата:   09-10-09 13:58

понеже така и така ме обвиниха в заговор да си кажа че обявата все още не ми е интересна [smilie5] а и като гледам бутането дето е настанало ... не че нещо ама следя цената на тая пушка в амазона от около година а твоята е по висока дори от текущата, ако ще го продаваш продавай го щото иде коледа а с нея и маса народ който може да бъде използван за доставки

Re:
Автор: nickneykov   
Дата:   09-10-09 14:18

Мдааа, и аз го гледам тоя обектив вече половин година, но ... тая цена ... то си е кат' нов да си дочакам! Успех![smilie24]

Re:
Дата:   13-10-09 14:28

Съжалявам, но не финансова нужда ме кара да го продавам и няма да го дам на всяка цена. Исках да го сменя с Никор 300 с разумно доплащане от моя страна, но като не става - здраве да е. Ще снимам с него, той си е много добър обектив. [shtrak]

Re:
Дата:   13-10-09 17:00

Еми и аз за никъде не бързам [smilie3] мерак ми е такова чудо но предпочитам нов, иначе и за 70-200 ф2.8 мисля - т.е. колебая се между двата та да видим накрая кое ще бъде, точно се навих за сигмата 70-200 и аха да трагна към павилиона и те нещо се объркаха и вдигнаха сената от 1300 на 1650 [smilie5] прецакаха ме [smilie5] [smilie5] сега си чакам да се връзомят до тогава ше си щракам с каквото имам, щото ако тия откачалници ми държат 70-200 на толкова малка разлика от 150-500 кво ми пука че 70-200 е по хубав - онзи пък е по дълаг [smilie5] че даже и на кг си приличат
а ако имаш впечатления от 70-200 + ТЦ и можеш да го сравниш с 150-500 ще съм ти много благодарен. Стабилизацията е ясна но това което ме кара да се колебая е че с 70-200 ще си имам обектив за чудо и приказ в този диаплазон и примерно достатачно добър или много добър за до 400, а с 150-500 много добър за до 500мм
иначе Успех с продажбата

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР