Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Sony DSC-HX1..
Автор: cucicuc   
Дата:   27-09-09 21:07

Здравейте !

Заменям Sony DSC-HX1 за Canon DSLR с доплащане ...евентуално, зависи от сътоянието.

Sony-то е на месец и около 1000 кадъра, абсолютно пълен комплект със всичките му кабеляци и книжки и кашони и гаранция.Да не кажа нов, защото вече не е :)Допълнително към него 8 ГБ карта - Sony и чанта LowerPro.

Причината е ясна.Искам DSLR.Няма проблем с апарата.Може и продажба, но не съм мислил за сега цена.Приемам предложения.

Оферти за сега тук.

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   28-09-09 11:52

Цена 880 лв.

Re:
Дата:   29-09-09 22:41

Няма ли желаещи за турбосапуна ?

Re:
Дата:   01-10-09 21:05

Помислете пак :)

Re:
Автор: mitakabus   
Дата:   01-10-09 21:36

Ми сигурно някой мисли, други не спят вероятно но не и по тая тема..при все , че тука гледам се продава Р1 за 600лв дето и на малкия пръст не може да му скокне новото отроче на Сони...Не се обиждай, не че не си заслужава парите ама го давай по -спокойно! За тея пари като гледам вече се намира Д80 + слабия китак, да не говорим за други комбинации...[smilie24]

Публикацията е редактирана (01-10-09 21:36)

Re:
Дата:   01-10-09 22:15

Не ме мисли.Давам го .. съвсем нормално.Напълно съм спокоен ! :)

Нали знаеш /предполагам :)/, че цитирания от теб апарат/и/ не снима видео /Hi Def/, не снима 10 fps full frame, sweet panorama и т. нт... С една дума всеки знае какво търси....или ако обичаш луканка, не си купуваи суджук, защото бил малко по-сух :) !
Ако искаш да ми кажеш, че съм объркал мястото е друг въпрос, но ако е така, изниква друг жъпрос :
Ти какво дириш в тази тема ?

Хубава вечер ти желая ..и добър фокус !

Публикацията е редактирана (01-10-09 22:18)

Re:
Дата:   07-10-09 18:34

Хайде на турбосапунера !

Re:
Автор: vandal4e   
Дата:   07-10-09 18:53

никой няма да даде такава сума пари за сапунер [smilie23]

Re:
Дата:   07-10-09 20:55

Виж сега...апартата си има достойнства и те са доказани !Ако не те интересува...какво пишеш не ми е ясно !Или и ти като други ше ми ми кажеш как сапун може да е по-скъп от ДСЛР ! Недей ! Тук вскеки го знае ! Този сапун...турбо сапун може доста неща, които ДСЛР НЕ МОЖЕ и това е ясно на всички, които малко или много познават DSC-HX1, но разбира се за сметка на маниачна прецизност например ! Не за сметка на псевдо познавачи като теб !

Така, че ....айде да не казвам !

Re:
Автор: vandal4e   
Дата:   07-10-09 21:40

айде кажи си [smilie5]

Re:
Автор: Паралакс   
Дата:   07-10-09 21:57

Нямя н,жда да се палиш...просто това не е цена за този сапунер. Явно ти е приятно да водиш полемики, но с тях нищо не се продава[beer]

Re:
Дата:   09-10-09 21:12

Първо, това не е само фотоапарат, прави даже и сутрешно кафе ! :D
.. но ...ще го купувате ли или кaкво ? Пазарите ли се :D ?

..или само си чешете езиците...или си губите времето...или и аз не знам.Кажете де ?

Re:
Дата:   09-10-09 22:03

Предложете цена, склонен съм на изневеири [smilie5]

Re:
Дата:   12-10-09 22:28

Up

Re:
Дата:   17-10-09 12:53

up

Re:
Автор: david59   
Дата:   18-10-09 10:16

Случайно попаднах на темата/съответно и на полемиката/ и винаги ми е било чудно,защо си мислят потребителите,че може 2 нещица събрани в едно/в случая -снимки и клип/е нещо добро!Не е!Тук става дума за компромис!Затова има ,,клас,,в техниката!Орязва се от едното за да има място за другото!Затова HI-FI-стите търсят висок ,,клас,, усилвател,а не ресийвър!Това е друга тема/но подобна на тази/УСПЕХ!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР