Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ----------
Автор: hifi   
Дата:   26-09-09 17:55

Здравейте съфорумци ,търся си филмов скенер за 2-3 дни под наем за да си сканирам остатъка от ленти които имам (около 25 филма останха...) държа на качеството защото надали ще ги сканирам оново а и може да не оцелеят още 2-3 години .
приемам предложения на ...... или Лс
[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: търся филмов скенер за 2 дни под наем
Автор: hifi   
Дата:   28-09-09 08:46

[smilie24]

Re:
Автор: compman   
Дата:   28-09-09 13:10

Привет, имам такъв скенер - Епсон 1650 - лошото е че лентите трябва да се нарежат, за да се сканират.
Качеството на ниска резолюция е задоволително. Няма нищо общо с професионалните скенери. Мога да ти пратя някоя снимка сканирана с него.
Намира се в Люлин.
За цената ще се споразумеем, ако имаш интерес.

Поздрави, Иво

Re:
Автор: nstamatov   
Дата:   28-09-09 23:51

NIKON Coolscan III - 2700 dpi. Намира се в София. За да го ползваш ще трябва един празен PCI слот в компютъра за да се монтира SCSI контролера. Не знам дали ще работи с Vista. С ХР всичко е ОК. Един кадър се сканира за около 4 минути с настройките, които аз ползвам, така че за 25 филма излиза около 60 часа. Ако те интересува мога да изпратя на мейл сканирани кадри.
Николай

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР