Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Никон Д700
Автор: mitko_ftvideo   
Дата:   23-09-09 12:14

След една седмица получавам от Америка 3бр Д700 едното тяло е за мен другите се продават.Телата са нови без кутя, Цена 2900лв бр. Ако няккои има интерес на ЛС

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: otto   
Дата:   23-09-09 13:10

Имаш ЛС

Re:
Дата:   23-09-09 14:04

ок написа:

>
ок

Re:
Автор: CyberGene   
Дата:   23-09-09 18:33

На мен както още ми се бавят с доставката, уж всеки момент, накрая ще си взема капарото и... Това чисто-нови тела ли са? Имат ли всичко останало, без кутията - кабели, дискове, книжки, американска гаранция?

Re:
Автор: Okayplayer   
Дата:   23-09-09 19:18

аааааааааааа

Re:
Автор: dd5   
Дата:   24-09-09 09:27

Много интересно-2700 долара си е цената на ново тяло в Щатите [smilie8]

Re:
Автор: demiman   
Дата:   24-09-09 10:19

дд5 [smilie8] Това пък защо си го написал???? Чудесна цена- браво!!! [smilie24] [shtrak]

Re:
Дата:   24-09-09 10:35

Еми щото е чудесна ама не ми е ясно кой ще се набута да продава по ефтино от колкото го е купил-и аз бих си купил на тази цена ама нямам отговор от продавача [smilie8] [smilie11]

Re:
Автор: b00m   
Дата:   24-09-09 12:07

Супер цена! Взимай повече [cool] ... ако не те хванат [smilie21].

Re:
Автор: Everlazt   
Дата:   24-09-09 15:19

[beer]

Re:
Дата:   24-09-09 16:37

на всички които са писали ЛС съм отговорил

Re:
Дата:   28-09-09 19:23

Току що разбрах,че първата бройка от поредицата се е продала/уж аз щях да я купувами бях навит да бия 400 и кусур км до София/-няма ли да се похвали настоящия собственик на апарата? То на тази цена и трябва бая да почерпи [smilie25] [smilie18]

Re:
Дата:   29-09-09 18:05

Преди час купих един, мисля че съм втория. Още ми треперят ръчичките [smilie18] . И за сега нямам никакви забележки.

Re:
Дата:   29-09-09 18:31

Е само на мен ли не се падна късмета да треперят и мойте ръчички ?[smilie11]
Такъв карък ли съм [smilie10]
А уж бях първи в класацията [smilie8]

Re:
Автор: marto   
Дата:   29-09-09 18:39

Пийни едно малко за успокоение [smilie3]

[beer]

Re:
Дата:   29-09-09 18:53

бил ли си верно първи?

Re:
Дата:   29-09-09 19:01

Мдааа, честито на печелившите, аз пък го чакам вече 5-та седмица да ми го дотавят от Фотосинтезис, ама както е тръгнало, може и до Нова Година да отиде. Но пък за "сметка" на това ще се изръся с 1000 лева повече [smilie18] Така че dd5, не си най-прецаканият, споко [smilie9]

Публикацията е редактирана (29-09-09 19:17)

Re:
Автор: ecobo   
Дата:   29-09-09 19:01

Джоре, я кажи защо не го взе, ще е интересно за останалите купувачи [smilie3]

Re:
Дата:   29-09-09 20:11

otto ,
такива бяха думите на продавача като се чухме по телефона в петък мисля че беше-че съм бил първият които му е писал и затова на мен се обаждал най -напред...

CyberGene ,
от профайлд го чакам от средата на агуст-тогава го поръчах + обектив-ама продължавам да чакам щот няма-съдба [smile]

А да отговоря на въпроса на ecobo :

вчера сутринта ми се обади продавача защото имахме уговорка апарата да го огледа мой приятел в София и ако всичко е ОК-веднага паля и за 4 часа съм в София и го плащам/ все пак не приятно когато правиш сделка с човек с който не се познаваш да биеш толкова път/

този разговор се проведе около 10 и нещо сутринта и до максимум час щише да има среща в София и аз чаках до 13 часа някой да се яви на срещата ама никой
НО помолих продавача ако е удобно да направим договор за покупко-продажба -все пак да си вържа гащиге ако случайно нещо не наред да не ям аз попарата- И до там бяхме

чаках 3 часа,звънях на телефона който имах-отговор никакъв
вечерта получих СМС че никона е продаден- явно първия снощи,а днес ОТТо е купил втория-да му е честит и да почерпи [beer]

Re:
Дата:   29-09-09 20:53

Благодаря dd5
При мен всичко е на ред за сега!
Но има риск от такъв тип покупки.

Re:
Дата:   29-09-09 22:06

dd5, значи ти си другият човек, дето чака от Синтезиса D700. Аз моята поръчка я направих на 27.08. И също с обектив - 50/1.4G, но него поне го имат в наличност и твърдят, че са го запазили, за да ми ги дадат в комплект. Eдин човек твърди, че се чакала доставка тези дни, та може и да ни огрее.

Re:
Автор: ecobo   
Дата:   29-09-09 23:48

Отцялата работа излиза, че продавача не иска сделката да се документира. Защо ли? [smilie8]

Re:
Дата:   30-09-09 00:59

защо ли?

Re:
Автор: kirilsr   
Дата:   30-09-09 01:04

Не стига,че купувате техника с 1000 лева под реалната цена в магазина пък и документи искате.Който е "гъзар" и иска гаранция да чака и да си го вземе от БГ.А нека останалите дето са си го взели на супер цената от 2900 лева да се кефят,пък нека име е зле (притрябвал им е вашия документ).Хем искате без пари,хем с всички екстри.Ееееее ..

Честито на новите собстеници и да си ги ползват със здраве и без повреди,поздрави и за продавача :)

Re:
Дата:   30-09-09 01:06

ти пък що се обади... не разбрах... [smilie11]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР