Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Canon A75
Автор: wsgar3   
Дата:   01-12-05 14:41

Canon A75 + 32 + 512 MB Kingston High Speed + калъф + пълен к-т кабели и дискове + оригинална опаковка. Апарата е в перфектно състояние с гаранция от Техно маркет до 06.2006
Цена 350лв.

kaloyan.kassabov@porschebulgaria.bg

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Canon A75
Автор: Aserrr   
Дата:   01-12-05 16:54

А да те питам още нещо[smile] Видеото което снимат добро ли е ? Знам какво ще кажат повечето , че апарата е за снимки и ако искам да снимам видео да си купя камера , ама все пак е важно за мен. Един приятел има Сони и снима със VGA 640 на 480 резолюция без ограничение.(в зависимост от картата де) та тия за които говорим (Panasonic и Sony ) как са в това отношение.

Автор: wsgar3   
Дата:   01-12-05 17:04

нека кажа, че е относително :) далеч е от перфектното но....става...при добра светлина е прилично.

Автор: Viper   
Дата:   02-12-05 20:45

Аз също имам такъв за продаване :)За видеото - бива,но звука не е кой знае какво.Аз лично съм снимал 2-3 пъти видео,колкото да го пробвам.Мисля да минавам на DSLR и този ще го продавам,така че ако търсите още един такъв апарат,пишете на мейла или на ICQ .......
Надявам се wsgar3 да не се сърди,че пиша в неговата обява...[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР