Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Prodaden
Автор: Creech   
Дата:   13-09-09 22:26

Sdraveite na saforumnizite,
Kakto se kasva,reshih i as da poteglja malko po-nagore i po tosi povod prodavam(TJALO) D80-to si.
Kamerata e v ednogodishna ostatachna BG.GARANZIJA do kraja na Avgust mesez 2010 kam Photopavillion.
V idealno tehnichesko i visualno sastojanie:
9,5 ot 10.
Realno si e 10 ot 10,no tei kato ima 2-ve malki draskotinki na samijat griff,koito ako chovek ne snae njama i da sabeleji,sam namalil s polovin ediniza ozenkata si.
Do dnes na tochno 5164 kadara.
Kam standartnijat komplekt ima reservna originalna baterija NIKON-(sastojanie 10 ot 10),4GB karta San Disk i chisto nov Distanzionen spusak Nikon.
Edinstvennoto koeto lipsva e diskat kam komplekta.
Taka,dotuk predimstvata.Minusite sa,che osven njakolko prashinki na matrizata,ima i oshte ot samoto nachalo 3 isgoreli pixela.Na samite snimki pixelite ne se sabeljasvat. Sabeljasvat se edva pri goljamo uvelichenie,no sam dlajen da opisha kamerata vav vida v koito e tja.Hubavo e,kogato sme korektni edin kam drug[smile]
Zenata sa tjaloto(D80):
780lv.Ogled moje da bade napraven v Ruse i Varna.Sa stranata isprashtam po Econt sa smetka na kupuvacha s opzija,,proveri predi da platish,,
Sa kontakt tuk ili na:
alex75trb@yahoo.com
Mobil:0895/079-690
0876/039-576
Alexander Vogel

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Plamen11   
Дата:   13-09-09 22:33

Сдравеите на сафорумниците,
Както се късва,реших и ас да потегля малко по-нагоре и по тоси повод продавам(ТЯЛО) D80-то си.
Камерата е в едногодишна остатъчна БГ.ГАРАНЦИЯ до края на Август месец 2010 към Фотопавиллион.
В идеално техническо и висуално състояние:
9,5 от 10.
Реално си е 10 от 10,но теи като има 2-we малки драскотинки на самият griff,които ако човек не снае няма и да сабележи,сам намалил с половин единица оценката си.
До днес на точно 5164 кадъра.
Към стандартният комплект има ресервна оригинална батерия НИКОН-(състояние 10 от 10),4ГБ карта Сан Диск и чисто нов Дистанционен спусък Никон.
Единственното което липсва е дискът към комплекта.
Така,дотук предимствата.Минусите са,че освен няколко прашинки на матрицата,има и още от самото начало 3 изгорели пихела.На самите снимки пихелите не се сабелясват. Сабелясват се едва при голямо увеличение,но съм длъжен да опиша камерата във вида в които е тя.Хубаво е,когато сме коректни един към друг[смиле]
Жената са тялото(D80):
780лв.Оглед може да бъде направен в Русе и Варна.Са страната изпращам по Ецонт са сметка на купувача с опзия,,провери преди да платиш,,
Са контакт тук или на:
alex75trb@yahoo.com
Мобил:0895/079-690
0876/039-576
Alexander Vogel

----------------------

Успех!

Re:
Дата:   13-09-09 23:30

Ehhhhhhhhhh,oshte edno psevdo-patriotche.Pishi si plamenn11,ne mi prechish isooobshto.Tova e basar i ako neshto te smushtava,drasni ili prosto njama kakvo da kajesh po temata,ami hubav ti den togava i napanite si po originalnichene gi sapasi sa toaletnata v kashti.Kakto i kompleksite si.
A i oshte neshto,spezialno sa teb,ostavam na latiniza[smilie18] [smilie18] [smilie18]

P.S.Opital si da prepishesh objavata mi kato javno idejata ti e bila da pokajesh na vsichki na kakvo si sposoben otkam gramotnost.
Uspeh v ovladjavaneto na taka narechenata kiriliza.Kato te gledam,shte imash nujda ot nego.[smilie18]

Публикацията е редактирана (13-09-09 23:38)

Re:
Автор: Plamen11   
Дата:   13-09-09 23:45

Няма нищо такова.Просто исках да помогна евентуално.Ако исках да кажа нещо щях да ти го напиша.Мнението ми беше напълно добронамерено без никакъв скрит замисъл.Не съм ти преписвал обявата,а само ползвах този сайт
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Просто си мисля,че така ще е по-лесно за бъдещите купувачи.Ако нещо съм те засегнал извинявай,но мисля,че просто не си ме разбрал.Аз не съм някакъв администратор,че да определям някакви правила.Пак ти пожелавам успех с продажбата!

Публикацията е редактирана (14-09-09 00:46)

Re:
Автор: darksorrow   
Дата:   13-09-09 23:49

11. Желателно е използването на кирилица във форумите и коментарите, когато се изписват български думи.

Re:
Автор: juslen   
Дата:   13-09-09 23:51

Обявите написани на латиница тук много-много не ги уважаваме и не ги четем[smilie23]

Научете се да си пишете на кирилица,в България така е прието

Re:
Дата:   14-09-09 07:37

Takaaaa,snachi tasi objava e jasno,che shte se oplete totalno oshte ot samoto nachalo,no....tova ne e problem[smile]
Snachi kam Darksorrow:Kakto sam rasbral,vse pak e jelatelno nali,ne e sadaljitelno.
A kolkoto do napisanoto ot juslen,njamam nujda njakoi da mi ,,uvajava,,objavata.
Edinstvennoto,koeto trjabva da se snae e,che sam korekten kam horata i ochakvam sashtoto i ot tjah.
Ako taka revnostno si otstojavahte pravata kam sobstvenite si politizi,kakto si branite asbukata,moooooje bi shteshe sa 20 god.tuk v Bg.pone normalni peshehodni soni da ima[smilie3]
Sa tesi koito shte projavjat interes kam napisanoto ot men shte e bes snachenie kakva asbuka ispolsvam.
I neka pojasnja neshto i sa onesi,sa koito ispolsvaneto na latiniza e kravna obida kam patriotichnijat im duh.
NJAMAM SA ZEL da obidja kogoto i da bilo kakto tuk,taka i kadeto i da bilo.Prosto iskam da si prodam kamerata.Tova e i tova i shte stane.As lichno davam prioritet na dobrijat ton i uvajenie mejdu horata pak dori i kogato go pravim na latiniza[smilie18] [smilie18]
Ostanete si vsichki sas sdrave,a inache D80-to prodaljava da se prodava[smile]

Re:
Автор: sen_shui   
Дата:   14-09-09 10:48

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Автор: docenta   
Дата:   14-09-09 10:51

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Автор: steeens   
Дата:   14-09-09 10:58

Може да ползваш все пак сайта.не отнема и минута даже:

Такаааа,сначи таси обява е ясно,че ще се оплете тотално още от самото начало,но....това не е проблем[смиле]
Сначи към Дарксорров:Както сам разбрал,все пак е желателно нали,не е садължително.
А колкото до написаното от юслен,нямам нужда някой да ми ,,уважава,,обявата.
Единственното,което трябва да се снае е,че съм коректен към хората и очаквам същото и от тях.
Ако така ревностно си отстоявахте правата към собствените си политици,както си браните асбуката,моооооже би щеше са 20 год.тук в Бг.поне нормални пешеходни сони да има[смилие3]
Са теси които ще проявят интерес към написаното от мен ще е бес сначение каква асбука исполсвам.
И нека поясня нещо и са онеси,са които исполсването на латиница е кръвна обида към патриотичният им дух.
НЯМАМ СА ЗЕЛ да обидя когото и да било както тук,така и където и да било.Просто искам да си продам камерата.Това е и това и ще стане.Аз лично давам приоритет на добрият тон и уважение между хората пак дори и когато го правим на латиница[smilie18] [smilie18]
Останете си всички със сдраве,а иначе D80-то продължава да се продава[смиле]

Re:
Автор: Scouse   
Дата:   14-09-09 12:59

Момчето искаше да ти помогне, ти какво го изкара. Като толкова не ти харесва в България, хващай си шапката и да те няма. На нас също не ни трябват такива като теб... С това отношение, аз не бих си купил никога нищо от теб, пък ако ще да си най-коректният продавач.
Александър Вогел <-- цък

Re:
Дата:   14-09-09 13:18

Pishete si[smilie18] [smilie18] [smilie18]kakto i predi kasah, ne mi prechite isooobshto.Dori mi pravite usluga kato mi obnovjavate objavata[smilie3]
Scouse,1-vo Vogel se pishe na bulgarski s ,,F,,no ti pokrai kirilizata,njama kak da snaesh tova.Kolkoto do tova dali bi kupil neshto ot men,mnooooogo me sasegna i narushi i ti i ostanalite noshtnijat mi san[smilie18]
Shte me skasate ot smjah[smilie18]
Sa horata koito otdavna sa nadskochili podoben nachin na obshtuvane,Prodava se D80-tjalo.

Публикацията е редактирана (14-09-09 13:23)

Re:
Автор: marrio31   
Дата:   14-09-09 13:30

z=з на кирилица
s=с на кирилица
като пишеш на латиница поне го прави по разбираемо

Re:
Автор: the_drug   
Дата:   14-09-09 13:47

Учил е немски, там z=ц s=з ss=с

Re:
Дата:   14-09-09 13:53

Hopaaa,oshte edin.[smilie18] [smilie18] Merci sa saveta Marrio31.Hm,mejdu drugoto Mario se pishe s edno ,,R,,no na kiriliza moje da e s 2-ve.

Re:
Дата:   14-09-09 13:57

EEEEEEEEE,veche imame i posnal.Pochti posnal de,no v sravnenie s ostanalite si e napravo 10 ot 10[smilie18] Davai sega the_drug.Jokerat e v imeto[smilie3] [smilie3] [smilie3]

Re:
Автор: mitku   
Дата:   14-09-09 14:42

Язък, че туй някога явно е било хубаво тяло. Ама като гледам с какво "уважение" се отнася собственикът му с останалата аудиория... евентуалните клиенти да му мислят. [smilie18] [smilie23]

Re:
Дата:   14-09-09 14:51

[smilie18] [smilie18] [smilie18] Kakvoto povikalo mitku,takova se i obadilo.Tova po povod otnoshenieto mi kam taka narechenata ,,audiotorija,,Inache tjaloto prodaljava da si e hubavo[smile]
Taka che,eventualnite klienti mogat da si misljat kooolkoto im e nujno.
D80-to si e v prodajba.

Re:
Автор: dashikov   
Дата:   14-09-09 15:00

Въпреки,че не е на кирилица, обявата за мен е повече от добре написана и доста обяви ,написани на кирилица, не могат да й стъпят и на малкия й пръст.Евала и за коректността на продавача.Успех с продажбата.

Re:
Автор: swan_   
Дата:   14-09-09 15:06

[smilie23]
Скъпо и неясно написано. Измъчих се докато ти прочета обявата.

Re:
Дата:   14-09-09 15:07

Blagodarja sa hubavite dumi na dashikov.Dotuk edinstvenno toi,uspja da vidi neshtata takiva kakvito sa.
dashikov [beer] [beer] [beer] Creech

Re:
Дата:   14-09-09 15:09

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Imash chuvtsvo sa humor swan,tova ne moga da ti go otreka,no sa da spish spokoino shte ti kaja,che i as se ismachih dokato ti procheta komentara[smilie18] [smilie18] [smilie18]

P.S.Blagodarja sa obnovjavaneto[smilie3]

Публикацията е редактирана (14-09-09 15:10)

Re:
Автор: da.fo   
Дата:   14-09-09 15:30

Аз например от хора дето не пишат на кирилица - ВЪОБЩЕ НЕ КУПУВАМ [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Дата:   14-09-09 15:36

HA HA HA HA HA[smilie18] [smilie18] [smilie18] ,hubav opit.No ne stana[smile]
A kolkoto do napisanoto ot teb,a dali me interesuva???
NEEEEEEEEEE[smilie18] [smilie18] [smilie18]
OK.Naistina me sabavljavate hora,no trjabva i da se bachka.Prodaljavaite v sashtijat duh.Vajnoto e,che chres komentarite vi objavata mi se obnovjava redovno.Taka mi pestite na men ot vremeto[smilie3]

Re:
Автор: mixmike   
Дата:   14-09-09 15:56

"маймуница" не чета[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР