Автор: Creech
Дата: 14-09-09 07:37
Takaaaa,snachi tasi objava e jasno,che shte se oplete totalno oshte ot samoto nachalo,no....tova ne e problem
Snachi kam Darksorrow:Kakto sam rasbral,vse pak e jelatelno nali,ne e sadaljitelno.
A kolkoto do napisanoto ot juslen,njamam nujda njakoi da mi ,,uvajava,,objavata.
Edinstvennoto,koeto trjabva da se snae e,che sam korekten kam horata i ochakvam sashtoto i ot tjah.
Ako taka revnostno si otstojavahte pravata kam sobstvenite si politizi,kakto si branite asbukata,moooooje bi shteshe sa 20 god.tuk v Bg.pone normalni peshehodni soni da ima
Sa tesi koito shte projavjat interes kam napisanoto ot men shte e bes snachenie kakva asbuka ispolsvam.
I neka pojasnja neshto i sa onesi,sa koito ispolsvaneto na latiniza e kravna obida kam patriotichnijat im duh.
NJAMAM SA ZEL da obidja kogoto i da bilo kakto tuk,taka i kadeto i da bilo.Prosto iskam da si prodam kamerata.Tova e i tova i shte stane.As lichno davam prioritet na dobrijat ton i uvajenie mejdu horata pak dori i kogato go pravim na latiniza
Ostanete si vsichki sas sdrave,a inache D80-to prodaljava da se prodava![[smile]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|