Автор: atin
Дата: 05-09-09 09:47
За NIKON!
1.Tamron AF 17-50mm SP F2.8 XR LD Di II Aspherical (IF) Macro mod. A16N. Безмоторна версия-не работи с D40/D60/D5000. Assembled in Japan. Купуван от UK, 3 месеца лична гаранция. Чиста от драскотини оптика, корпус без белези от употреба. Прашинка под задната леща. Предполагам че почистването е рутинна процедура в сервиз, но не ми се дават пари за нещо, което не влиза в кадъра при никакъв режим на снимане. Носител на престижните награди EISA, American Photo, Hot One. Един от най-добрите обективи на пазара като съотношение цена/качество
Сенник, капачки, книжа налични. Бонус кожен калъф. Липсва единствено картонената кутия. Детайлно ревю на Б. Бонев Снимки ТУК и ТУК Нова цена 495 лв.
2. Sigma AF 18-50mm F3.5-5.6 DC HSM Неизползван. Хипер Соник Мотор. Кутия, документация, капачки, сенник. 6 мес. лична гаранция. Моля предложете цена.
Тест Варна. Куриер и наложен платеж за моя сметка! Опция да ми се върне за моя сметка ако съм дал подвеждаща информация относно състоянието на обектива. 0895 ...... Божидаров
Публикацията е редактирана (06-10-09 10:31)
|
|