Автор: d_ave
Дата: 24-08-09 22:48
Привет, реших да се разделя с трицифрения канон и да мина нагоре. Поради това пускам за продажба следните неща:
1. Тяло Canon Digital Rebel XTi – 400D. Американският вариант, купуван е от човек във форума, който пък го е купувал от Павилиона на 09.01.2008. Има гаранция до януари 2010. Не знам на колко кадъра съм го взел, аз съм изснимал с него около 5-6000. Много запазено, едва забележими следи от употреба. С протектор на дисплея, не е само найлонче, а от дебелите, пластмасовите. Оригинална окомплектовка – батерия, зарядно, ремък, дискове, ръководства (няма на български), кабели, кутия.
2. Батериен грип за 350Д/400Д – неоригинален, но абсолютно точно копие на оригиналния със запазена пълна фунционалност – спусък, врътка, копчета. Шейна за две батерии, както и отделна, неиползвана шейна за 6 броя АА батерии. Към него има две неоригинални батерии, с които кара адски много – забравям кога съм го зареждал.
Цена за тялото – 450 лв
Цена за грипа – 110 лв.
Цена заедно – 550 лв.
Обявата важи за София, не ми се изпраща по куриер цял апарат. Търсете ме през ЛС, влизам постоянно.
Публикацията е редактирана (25-08-09 11:00)
|
|