Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам 400D
Автор: d_ave   
Дата:   24-08-09 22:48

Следва:

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   24-08-09 22:48

Привет, реших да се разделя с трицифрения канон и да мина нагоре. Поради това пускам за продажба следните неща:

1. Тяло Canon Digital Rebel XTi – 400D. Американският вариант, купуван е от човек във форума, който пък го е купувал от Павилиона на 09.01.2008. Има гаранция до януари 2010. Не знам на колко кадъра съм го взел, аз съм изснимал с него около 5-6000. Много запазено, едва забележими следи от употреба. С протектор на дисплея, не е само найлонче, а от дебелите, пластмасовите. Оригинална окомплектовка – батерия, зарядно, ремък, дискове, ръководства (няма на български), кабели, кутия.
2. Батериен грип за 350Д/400Д – неоригинален, но абсолютно точно копие на оригиналния със запазена пълна фунционалност – спусък, врътка, копчета. Шейна за две батерии, както и отделна, неиползвана шейна за 6 броя АА батерии. Към него има две неоригинални батерии, с които кара адски много – забравям кога съм го зареждал.

Цена за тялото – 450 лв
Цена за грипа – 110 лв.

Цена заедно – 550 лв.

Обявата важи за София, не ми се изпраща по куриер цял апарат. Търсете ме през ЛС, влизам постоянно.

Публикацията е редактирана (25-08-09 11:00)

Re:
Дата:   25-08-09 10:59

Тъй като си намерих 40Д за много прилична цена обявявам следната промоция до края на седмицата - тяло 450, грип - 110, общо за 550 лв. Може и по отделно.

бонус получавате дистанционен спусък с кабел, чисто нов, с възможност за заключване и използване на В режим.

Re:
Автор: _OmegaTransFer_   
Дата:   25-08-09 12:47

ЛС!

Re:
Дата:   26-08-09 08:45

Хайде нагоре на хубавия апарат:)))

Re:
Автор: Jabasan   
Дата:   26-08-09 14:55

Л.С.

Re:
Дата:   27-08-09 10:05

Грипа е запазен, апарата седи. Не мога да обновя второто мнение - отваря ми го само до някъде, след това текста просто липсва. Нов бъг?

Re:
Дата:   28-08-09 08:47

Нагоре.

Re:
Автор: _OmegaTransFer_   
Дата:   28-08-09 14:47

ЛС

Re:
Автор: ilia_dm   
Дата:   28-08-09 19:09

Писах ти[smile]

Re:
Автор: rokalp   
Дата:   09-09-09 00:52

в сила ли е още офертата?

Re:
Дата:   09-09-09 07:45

Продаден, забравил съм да пиша.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР