Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Панасоник FZ7
Автор: xaxas   
Дата:   12-08-09 16:15

Продавам Панасоник FZ7, на около две и половина години, като реално е ползван година и половина. Брой кадри не съм гледал, но не е и от значение - под 20,000 са.
Апарата върви с абсолютно всичко, с което идва от магазина, барабар с кутията, втора батерия марка CTA, УВ филтър Хама, CPL Hoya, статив Zeikos (някъв китайски, ама държи това леко апаратче без никакви проблеми. Около 30 сантиметра в сгънато състояние, разпъва се до 120-130 сантиметра), чанта Case Logic, която побира апарата с навъртяни филтри, втората батерия и разни там карти памет и други глупости.

Към апарата НЯМА карта памет.

Състояние: козметично е 8/10. Реално само боята на бутоните на "кръстчето" отзад се е поизтрила (все още се чете, просто е поизносена). Всичко останало му е идеално - няма драскотини, пукнатини, нищо.
Работното му състояние е 9/10. Единственият проблем е, че ръчката за зуумването леко трудно захапва в положение от теле към широко (работи си нормално, просто иска малко по-силно натискане). Предполагам може да е вследствие някакви замърсявания по контактите вътре или де да знам и аз какво. При ползване не оказва влияние.

Апарата няма гаранция, изтече преди няколко месеца.

Искам му 250 лева на целия комплект, или може замяна за някой обектив/аксесоар за Олимпус Е-520. (интересувам се от всичко без това, което вече имам. За справка - профила ми)

Намира се в София, ако някой иска да го види. Пращам до цяла БГ за сметка на купувача :)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: FANTAZIA   
Дата:   25-08-09 08:27

https://photo-forum.net/static/forum/2009-08/kqrn5363.JPG
http://a.img-dpreview.com/articles/panasonicfz7/images/3q-001.jpg

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР