Автор: xaxas
Дата: 12-08-09 16:15
Продавам Панасоник FZ7, на около две и половина години, като реално е ползван година и половина. Брой кадри не съм гледал, но не е и от значение - под 20,000 са.
Апарата върви с абсолютно всичко, с което идва от магазина, барабар с кутията, втора батерия марка CTA, УВ филтър Хама, CPL Hoya, статив Zeikos (някъв китайски, ама държи това леко апаратче без никакви проблеми. Около 30 сантиметра в сгънато състояние, разпъва се до 120-130 сантиметра), чанта Case Logic, която побира апарата с навъртяни филтри, втората батерия и разни там карти памет и други глупости.
Към апарата НЯМА карта памет.
Състояние: козметично е 8/10. Реално само боята на бутоните на "кръстчето" отзад се е поизтрила (все още се чете, просто е поизносена). Всичко останало му е идеално - няма драскотини, пукнатини, нищо.
Работното му състояние е 9/10. Единственият проблем е, че ръчката за зуумването леко трудно захапва в положение от теле към широко (работи си нормално, просто иска малко по-силно натискане). Предполагам може да е вследствие някакви замърсявания по контактите вътре или де да знам и аз какво. При ползване не оказва влияние.
Апарата няма гаранция, изтече преди няколко месеца.
Искам му 250 лева на целия комплект, или може замяна за някой обектив/аксесоар за Олимпус Е-520. (интересувам се от всичко без това, което вече имам. За справка - профила ми)
Намира се в София, ако някой иска да го види. Пращам до цяла БГ за сметка на купувача :)
|
|