Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Заменям сайт за DSLR
Автор: nedelcho   
Дата:   12-08-09 10:05

Ето и какво предлагам - аз изработвам сайт по поръчка на клиента - личен, корпоративен, онлайн-магазин, смс реклама, банер ексчейндж и т.н.
Сега ще питате колко пари ще ви струва? При конкретна оферта от страна на клиента ще го мислим.
За сега залагам на Canon 40D, но при подходяща оферта мога да се спра на нещо по-ниско/високо.

Възможна е оферта доплащане от моя страна или от страна на клиента.

Оферти - тук или (препоръчително) на лични.

Всичко добро и моля да не спамите по темата.

Благодаря.

Отговори на това съобщение
 Re: Заменям сайт за DSLR
Автор: darksorrow   
Дата:   12-08-09 10:19

любопитна обява, само че без да покажеш някакво портфолио с готови твои неща е абсолютно безпредметна, според мен.

не го приемай като спам, а като съвет.

Дата:   12-08-09 10:34

Мдамм. Прав си, но при мен ситуацията е малко сложна.
Имам няколко сайта които съм изградил сам, но основно работя като freelancer и изработвам части от проекти и за това няма да е много сериозно и коректно да дам такива проекти във портфолиото си.
Иначе можеш да погледнеш тези сайтове:
www.growshop-bg.com - online магазин, двуезичен, пълно SEO, шаблон по 100% от изискванията на клиента, потребителски вход, кошница и т.н. и т.н.
http://www.transbyte-bg.com/ - Интернет доставчик. Цялостен дизайн и логика. В основата си е новинарки портал.
http://www.izostaveni.detebg.org/ - Кампания "Не ме изоставяй" - тук е ясно
http://www.priziv.org/ - Студентска неправителствена организация. Новинарски портал с потребителски права за писане на статиите, одобрение от администратор/редактор, форум, контактна форма и т.н. и т.н. Дизайн изцяло съобразен от заданието на клиента.
http://www.stargate-bg.org/ - За заклетите фенове на Stargate. Информационен портал.
В момента разработвам сайта на организация "Свети Мина" - за деца с увреждания.

Приемам и поръчки за сайтове без бартер (чисто заплащане).
10% от платените суми отиват в www.save-darina.org и www.sosbety.org/

Тук е момента и да кажа, че мога да помогна на кампанни за пострадали деца и възрастни напълно безплатно. Ако на някого му е нужна моята помощ нека ми пише лично.

Публикацията е редактирана (13-08-09 15:32)

Автор: mirmiracle   
Дата:   12-08-09 13:01

bravo nedel4o[smilie24]

Автор: fisk   
Дата:   12-08-09 13:04

[beer]

Автор: spleen   
Дата:   12-08-09 13:07

nedelcho кой заблуждаваш бе ? цялстен дизайн, цялостно СЕО [smilie18] че ти ползваш джумла с готови шаблони бе мен. като ползваш готови шаблони поне да ги беше променил към по-добро ти си ги развалил с твоите "дизайнерски" умения.

Автор: darksorrow   
Дата:   12-08-09 13:07

браво [smilie24]

Автор: nsirakov   
Дата:   12-08-09 13:14

аз търся добра душа да ми направи малка фото галерия за сайта ми... заплащане - в бири

Дата:   12-08-09 13:31

Spleen - виждам те и тебе колко си запознат ;)
Пък и ако си мислиш, че сеф е сео и че са едно и също - ясно колко си запознат.
Joomla е най-мощната система за управление на съдържанието, но малко хора могат да я управляват в пълната й сила. Пък и големи части от кода по компоненти, модули и плъгини са променяни според условията и изискванията на клиента.
Но не ми се занимава сега да ти говоря неща с които си "напълно запознат" ;)

Сираков - резервоара ми събира доста да знаеш [smilie3]

Автор: Spleen   
Дата:   12-08-09 15:30

ахахах добре, властелине на джумла ... определено сайтовете ти не струват [smilie19]

Дата:   12-08-09 15:36

Добре, властелине на... всъщност защо не си показал свои снимки или сайтове да плакнем окото?
Щото явно моите не струват. Сигурно ще кажеш и, че не струват идеите на организациите с идеални цели за които съм правил и ЩЕ правя сайтове. Или на родителите, който не могат да си позволят да платят животоспасяващата операция на единственото си детенце блъснато от пиян шофьор?

Ай със здраве и моля те не ми пиши в темата.

Автор: profusion   
Дата:   12-08-09 15:46

то с уърдпрес, дулмла-мумла секи може за 2-3 часа да си спретне един такъв....

то за апарат нова система ще ми напишат ти .. [smilie5]

и готовите плугини за СЕО - СЕО ли ги наричаш [smilie18]

без нищо лично ама то смех!

Публикацията е редактирана (12-08-09 15:47)

Автор: alffastar   
Дата:   12-08-09 15:53

[smilie24] Браво, Неделчо, за подкрепата на хора в голяма нужда!!!

Автор: BirdOfPray   
Дата:   12-08-09 16:02

ДАВАМ 300Д [smilie25]

Дата:   12-08-09 16:13

Еми ако искаш и нова система ще ти напиша, но цената там ще е друга, profusion.
Готовите плугини за SEO са си нищо повече от няколко файла.
А после конфигурацията им, регистрацията, оптимизацията? И те ли влизат в тия 5 файла? Ако има такова нещо ми го прати да не се занимавам с дни да го правя.

Моля НЕЗАПОЗНАТИ хора да не пишат глупости.

И последен въпрос - profusion - знаеш ли какво е сео/сеф? [smilie18]

Автор: rossko   
Дата:   12-08-09 17:39

nedelcho
Само като видях, че даваш линкове към твои сайтове (т.е правиш нещо като реклама)като обикновен текст а не като активен линк ...
ми няма смисъл да чета надолу
за човек като теб в този бизнес е недопустимо [smilie23]

Дата:   12-08-09 18:27

profusion - взимай си ти 100 лв с твоите "разработки" които не смееш да покажеш дори.

Rossko - линковете съм ги сложил като текст за да не се сметне за реклама. Иначе ако можеше и банерчета щях да сложа ;)

И недей ме оценява с две изречения кое е допустимо и кое е недопустимо за мен.

Като сте такива мега девелопъри си вадете хилядите и ме оставете да правя сайтове и да помагам на хората поне.

Аман от такива като вас [smilie22]

Автор: ka7   
Дата:   12-08-09 19:46

мале как са те нападнали... аз ще си трая.. имах забележки, но..

ето 1+ от нещата, който видях: rewrite! в случай, че е твое дело.. джумла не ползвам (може и те да предлагат подобен модул). имам си собствени CMS, shopping cart и т.н.

просто съвет: зарежи тая джумла (доколкото разбирам, знаеш кво е php и как се ползва)... и почети повече за сео :)

[beer]

Автор: rossko   
Дата:   12-08-09 20:44

Виж сега, няма нищо лошо в рекламата
ти си рекламираш твоят продукт, който искаш да продадеш (размениш)
Ето аз влязох, пък може и да съм бил заинтересуван но ме домързя да "търся" линковете ти
много хора слагат снимки на продаваната от тях техника - нима рекламират канон, никон и ...

Автор: christotg   
Дата:   12-08-09 22:53

nedelcho [smilie24]

Дата:   13-08-09 09:01

Ka7 - rewrite е модифициран от моя милост, но в основата си е core компонент за Джумла.

Инак може и custom сайт да направя, но ще ми отнеме доста повече като време. А времето ми тоя месец се оказа голям кът.

Rossko - явно съм останал с грешно впечатление,ч е се заяждаш.
Сложих линковете като текст защото в други форуми е забранено това. Счита се за ефтина реклама, а аз не искам да оставате с такова впечатление.

Със здраве

Дата:   13-08-09 15:30

[smilie24]

Автор: asenr   
Дата:   13-08-09 16:55

nedelcho [smilie24] Използвай бутона "Сигнализирай за спам" [smilie3] Празните приказки в зоната [smilie23]

Автор: juli_livan   
Дата:   13-08-09 22:16

Успех с начинанието Неделчо.
Като твой колега те поздравявам с начинанието и те разбирам колко отнема настройката и нагласата дори и на готов темплейт, за която и да е система до докарването му на 100% функционален сайт и неговото промотиране и СЕО.

Времето струва пари и всеки себеуважаващ се човек не би си прахосвал времето за нещо по-малко отколкото той сам го оценя.

Според мен един стилен непретрупан и 100% фунциониращ и оптимизиран сайт дори и на базата на готова система би трябвало да струва повече от 300-400лв което е да речем стартов DSLR като Canon 300 или 350D какъвто притежавам.Дори и ако на някой, който се занимава с това да му отнема няколко часа до ден за да постигне този ефект. то това е в следствие на неговият дълъг опит проби грешки и обучение което би трябвало да струва пари.

Същата е работата и при фотографите ако да речем дадеш всичко необходимо на един аматьор любител фотограф и на един професионалист фотограф, за да заснемат дадена снимка професионалиста ще му отнеме в пъти по малко време отколкото на аматьора и резултата му ще е много по добър нали?

Съответно цената която ще поиска професионалиста ще е в повече отколкото това което поиска любителя дори и любителя да се е бъхтил няколко часа а профеисоналиста да е направил снимката за 10 мин.

Не плюйте хората особено ако не сте напълно запознати с какво се заниамват те и колко време отнема докато се достигне такова ниво като неговото на работа.

Успех Неделчо.

Автор: platinum   
Дата:   13-08-09 23:02

Хайде малко спам и от мен.
Човек предлага услугите си за да постигне цел.
Целта е посочена остава някой да се заинтересува и да се свърже с автора на обявата. Вместо това се случва случката "Защо не може да се изнасили жена на центъра на града? Защото ще се насъберат зяпачи да дават акъл."
Недко ти си знаеш [smilie24] [beer] [shtrak] [smilie3]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР