Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Грип за 5Dmk2; Статив Manfrotto 055PROB
Автор: Kanonir   
Дата:   02-08-09 23:02

Няколко неща за продажба в следващия пост...

Отговори на това съобщение
 Re: Грип за 5Dmk2; Статив Manfrotto 055PROB
Дата:   02-08-09 23:03

1. Батерийния грип за 5Дмк2 е китайски аналог на оригиналния Canon BG-E6 - като изработка, материали и функционалност по нищо не се отличава от фирмения с две забележки - спусъка е малко по-бърз (твърд) от оригиналния, врътката малко по мека като фиксация от оригиналната. Върви си също като оригинала с пакет за АА батерии. Състояние като нов.
Причина за продажбата - 5Д-то ми беше основно тяло в пътуване където 1-ва серия не беше правилният избор по отношение на тегло и забележимост, сега остава като второ тяло и грипа вече не ми е нужен.
Цена 300лв

2. Статив Manfrotto 055PROB (без глава) - по-старата версия без гумировки по краката и с цяла централна колона. Към него самоделни алуминиеви шпайкчета и основа за глава с която се заменя централната колона (на мен този вариант се оказа че повече ми пасва). Оригиналните ключета също са налични.
Състояние - използван, тук-там драскотини, но нищо сериозно.
цена - 200лв

Публикацията е редактирана (06-08-09 23:00)

Re: Грип за 5Dmk2; Батерия LP-E6; Статив Manfrotto 055PROB; Филтри Cokin P серия
Автор: valentines   
Дата:   03-08-09 13:54

Тези на плочка ли са или са кръгли? [cool]

Re: Грип за 5Dmk2; Батерия LP-E6; Статив Manfrotto 055PROB; Филтри Cokin P серия
Автор: tycoon   
Дата:   03-08-09 14:39

Да продаваш случайно ДЪРЖАЧ (ХОЛДЪР) за Кокин П правоъгълен филтър за широкоъгълен обектив?
Имам предвид токина 12-24 така, че да не винетира.

Публикацията е редактирана (03-08-09 14:40)

Дата:   03-08-09 22:21

> Тези на плочка ли са или са кръгли? [cool]

Р (П) серията са само "плочки" [smile]

tycoon нямам специалния холдър за широкоъгълен обектив, този който ползвам за широко е нормален с отрязани слотове, така че да остане място само за един филтър (най- вътрешния) - обикновено макетно ножче решава проблема перфектно [smilie3]

Дата:   04-08-09 21:40

[smilie24]

Автор: vagar   
Дата:   05-08-09 11:48

ЛС

Автор: fobo88   
Дата:   05-08-09 13:38

Имам интерес към
Оригинална батерия за 5Дмк2 - Canon LP-E6 - зарядни цикли - 4-5. Вид като нова с оригиналното защитно капаче. Причина за продажбата - беше ми трета резервна батерия.
цена - 100лв.
Къде се намира? Аз съм във Варна.[beer]

Дата:   05-08-09 15:14

Fobo imash LS

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР