Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продаден! Canon Powershoot SX1 IS с гаранция
Автор: jijix   
Дата:   16-07-09 15:44

Продавам:
1. Canon Powershoot SX1 IS с остатъчна гаранция над 1,5години. Пълна окоплектовка, като си върви в магазина (сенник, дистанционно, ремък за връта, капачка за обектива, книжка на BG език, разни кабеляци и май това е към комплекта).
2. 8бр. чисто нови батерии (2 комплекта) , 2700mAh. С едно зареждане спокойно правя около 500 кадъра, като поне 30% от тях със светкавица и непрекъснато включен дисплей.
3. Карта 8GB, SDHC, Adata, БЪРЗА! Прави около 9-10mb/s реални, като на апарата са необходими около 6mb/s за да записва HD видеото (1920x1080) без да накъсва. Картата се справя отлично!
4. Чантичка.

Апарата е купуван от photopavilion, както и батериите.
Чантата ми е подарък, а картата е от most, като вероятно има и гаранция. Ако някой се притеснява за нея ще я търся, или може би по лесно ще му дам гаранция от мен си. Ще го обсъдим.
Снимал съм общо около 2-3k кадъра.
Апарата е като нов (т.е. той си е нов де) и няма следи от изпозване по корпуса му. Имам си и кутийка дори.

Цена: 900лв за всичко заедно. Ако евентуален купувач за апарата не желае нещо от поз.2, 3 и 4 ще се договорим.
Причина за продажбата DSLR.
Ако съм пропуснал нещо, патайте, не се притеснявайте.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon Powershoot SX1 IS с гаранция
Автор: univox   
Дата:   21-07-09 09:46

ЛС

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР