Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ** Открадната KONICA-MINOLTA MAXXUM 7D
Автор: mitto   
Дата:   08-07-09 22:52

Здравейте, колеги!
Първо - моля за снизхождение, че публикувам тук темата, но надеждата ми е, че ще бъде видяна от повече хора, а и е свързана с евентуално предложение за продажба на някого от вас!

По същество - днес и аз изпитах неприятната тръпка на безсилието да бъдеш обран. Задигнаха ми от колата чантата с апарата. Да, не е скъп, но много си го обичам, мамка му и 7D. :=)
Беше само апарата, и на него обектив Minolta 28-80 xi. Ако изобщо има някакъв смисъл, тъй като вероятно ще я изхвърлят - чантата беше уникална - моя изработка, ръчна; от черна дебела кожа, с външни шевове в бежово и синьо; тип top-loader, отгоре със златиста дръжка от материя като от автомобилни колани; отзад капакът беше пришит със същата такава широка златиста лента. Отвътре е обшита с много дебел дунапрен, обвит с бежова кожа. Капакът се закопчава с бежов кожен ремък и голямо копче.
Ми това е - не че тая много надежди, но все пак - ако мярнете или някой ви предложи моят апарат - имайте предвид, моля! Ще възнаградя добрината, ако някой помогне!
Благодаря ви, и дано да се разделяте с техниката си само по собствено желание! :=)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: caprichosa   
Дата:   08-07-09 22:56

[smilie9] ,снимки имате ли на апарата или чантата.Съжалявам, че така се е получило[smilie2]

Re: ** Открадната KONICA-MINOLTA MAXXUM 7D
Автор: mitto   
Дата:   08-07-09 23:16

Ами, ето първата, която ми попадна на моят:
http://img189.imageshack.us/img189/9386/.......jpg
но това едва ли е от полза, тъй като няма нищо отличително от нов - нито драскотини или нещо характерно. Всъщност - пружинката на капачето на батерията не действа, тъй като държача й е счупен, но това е често срещано при този модел. За жалост, в момента не мога да дам и сериен номер. Апаратът е закупен от човек от тук, от форума, и той си ми даде кутия, книжки и т.н. , но нямам нищо, където да е записан номерът. Обадих му се, но едно че в момента не си е в къщи, второ че едва ли и ще намери други останали документи.
Знам, че това е никаква информация, но все пак... Този модел, мисля е доста рядко срещан в България, и едва ли има много да се предлагат точно в момента.
О, и друго, което забравих - телефонът ми е ...... - Димитър

пп: ето така изглежда, ако някой няма представа и не му се търси:

http://a.img-dpreview.com/reviews/KonicaMinolta7D/Images/allroundview.jpg

Публикацията е редактирана (09-07-09 01:07)

Автор: ksuhorukov   
Дата:   09-07-09 00:48

Ето снимка на чантата в която се е намирал фотоапаратът:

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/hhkv8702.JPG
http://ksuhorukov15.hit.bg/7dbag.jpg

Автор: mitakabus   
Дата:   09-07-09 07:13

Много кофти! Вчера в Бургас аз пък намерих една чантичка от малко сапунерче - Сони! Паркирам колата и щях да и мина отгоре...викам а, това ще е някаква сапунерк или кво ли...отварям празна...Май някой е изгорял с малко апаратче и са изхвърлили чантичката предполагам...
..Много кражби последно време пак , и апартаменти и обири..лоша работа![smilie11]

Автор: flipbeat   
Дата:   09-07-09 19:53

сега е сезона.
няма оправдание за оставен в колата апарат.
и съжалявам за случката, разбира се.

Публикацията е редактирана (09-07-09 19:54)

Автор: viggen   
Дата:   09-07-09 21:44

:=/ дрЪж се!

Re:
Автор: pstoev   
Дата:   10-07-09 12:06

би трябвало да има сериен номер на кутията...огледай я!

Автор: Jabasan   
Дата:   10-07-09 14:03

Преди време мислех да купувам такъв.Сега като видях апарата от снимката много ме доядя,защото този си е направо нов.Мога да си представя как си го е пазил колегата.Съжалявам за случката и дано се намери!

Автор: aleksandr   
Дата:   10-07-09 14:49

Здравейте, mitto!
Напълно Ви разбирам, защото и аз имам същото тяло, което дори в момента ми е в чантата със същия обектив! И на мен ми е любим апарат!
И понеже във видинско е единствена такава Минолта и ме знаят, ако някой тръгне да ми предлага нещо такова, веднага ще Ви уведомя за да се опитаме да го задържим!!!
Съжалявам за случката...и успех в Издирването!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР