Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам дигитална видеокамера Samsung VP-D31i
Автор: RIP   
Дата:   14-06-09 20:43

Продавам дигитална видеокамера Samsung VP-D31i. Камерата е в отлично състояние, без следи от употреба. Няма гаранция.

http://pic.skapiec.pl/f1/82639b1.jpg

Основните features са: резолюция 800 000 пиксела, 10х оптичен zoom, 800x дигитален zoom, 2.5" дисплей, стабилизатор на картината, снимане при абсолютна тъмнина, 1394 in/out, USB връзка, външен микрофон и т.н. и т.н.

Комплектът включва: самата камера, зарядно, захранващ кабел, li-ion батерия, дистанционно управление, кабел за връзка с TV, USB кабел, SCART преходник, 3 диска със софтуер, User's Guide на английски, както и още няколко неща, които са си сложени - презрамки (за рамо логично) и за ръка, батерии за часовника и т.н. Всичко това си е в оригиналната кутия. Като бонус подарявам чантичка Sony и една празна miniDV касета Panasonic.

Цената е 170 лв., но при сериозни купувачи подлежи на коментар.

За контакти:
Skype - ripsterbg

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам дигитална видеокамера Samsung VP-D31i
Автор: JordanR   
Дата:   15-06-09 23:56

Аз търся нещо подобно за смъкване на касети в компютъра но до 100лв.Така че ако решиш пиши ми ЛС

Re: Продавам дигитална видеокамера Samsung VP-D31i
Автор: RIP   
Дата:   18-06-09 20:41

Нова и последна цена - 140 лв. Не я ползвам, но не ми се иска да я давам за момента на по-ниска цена, защото е като нова.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР