Автор: karan4o
Дата: 11-06-09 16:30
В голяма дилема съм, дали да се разделя с техниката си, която ми е много скъпа във всяко едно отношение, но се получи изгодно предложение за един 5дМкII. Та така, реших да се пробвам, ако някой иска да започва с ДСЛР апарат, моята оферта смятам ще му донесе всичко. Ще получи пълен комплект от обективи и филтрите към тях, заедно с едно тяло, което поне година ще му върши перфектна работа. Офертата ми е следната :
Тяло Olympus E500.
По тялото има леки следи от употрба, но като цяло е без забележки по отношение на качество – на около 13 000 кадъра
Zuiko Digital 14-45mm f3.5-5,6 – обективът не се ползва и е нов. Имах 11-22мм, с който снимах до купуването си на 12-60мм
УВ филтър – Hoya
Zuiko Digital 40-150mm f/3.5-4.5 - обективът е по-добрият и по-светлосилен вариант, също не се различава от нов.
УВ филтър – Hoya
Zuiko Digital 50mm f/2.0 Macro – перфектен обектив, може би един от най-добрите в класа си за всички марки. Обективът е като нов.
УВ филтър - B+W
Zuiko Digital 12-60mm f/2.8-4.0 SWD – Вече ми се изчерпаха хвалбите, но вярвам всички знаете възможностите на това перфектно стъкло. Няма забележки и при него.
УВ филтър – Hoya
Всичките неща вървят с кутии, дискове сенници, капачки, ремъци и там каквото се сетите.
Цената е за комплекта – 2500лв, като не се продава нищо отделно.
Та така, ако някой иска пълен набор за система 4:3 може да ми пусне ЛС или да пише на karan4o@abv.bg
Всичките ми снимки в профила ми са правени с тази техника.
Успех !!!
![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|