Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Предлагам услуга на колега, имащ нужда от обектив Zuiko Digital 40-150mm - намерен :-)
Автор: pifakiz   
Дата:   31-05-09 22:16

Предлагам услуга на колега от форума, който иска да закупи нов обектив Zuiko Digital 40-150mm f/4.0-5.6 на изгодна цена.

До края на седмицата мисля да купя за подарък на мой познат Olympus E-420 (14-42mm) kit, който струва 700лв.

Ако има колега от форума, който иска да си купи нов тебеобектив Zuiko Digital 40-150mm f/4.0-5.6, аз може да купя Olympus E-420 Double zoom kit-а ( 14-42 mm + 40-150 mm), и да му отстъпя телеобектива, като той ще ми плати само разликата в цената на двата кита, а именно 229лв.

Не искам никаква печалба от цялата работа, само разчитам на коректност от страна на колегата, купувач на телеобектива, за да не си имам един обектив в повече след цялата работа, пък и не снимам с олимпус.[smile]

Просто предлагам услуга на колега, за да не плаща високата цена на обектива Zuiko Digital 40-150mm f/4.0-5.6 от 549лв.

Ако има кандидат за покупка да ми пише лично съобщение.

Поздрави[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Предлагам услуга на колега, който има нужда от обектив Zuiko Digital 40-150mm
Автор: guciguci   
Дата:   31-05-09 22:23

Значи искаш 229 лева за 40-150...[smilie18] . Голяма услуга,няма що.. Те хората с месеци тука по 150 лева не могат да ги продадат тези обективи,ти 229 лева?!?

Re: Предлагам услуга на колега, който има нужда от обектив Zuiko Digital 40-150mm
Дата:   31-05-09 22:30

Нищо не искам бе умник.[smilie18]

Просто предлагам вариант за неговата покупка, ако има мераклия да го вземе на ниска цена, когато е включен в кит.Или не можа да разбереш това от всичко написано от мен.

Същото нещо направихме с двама колеги, с които заедно купихме два Double zoom kit - а , но на Канон, и така китовите телеобективи се вързаха на смешни пари.

Не следя обявите в базара за обективите на Олимпус, и, че този обектив 40-150 е толкова евтин, та било и нов.

Такова мнение в темата не съм и очаквал да прочета.[smilie23]

Публикацията е редактирана (31-05-09 22:39)

Автор: trusinov   
Дата:   31-05-09 22:41

Не снимам с Олимпус, но с риск за спам искам само да кажа "Евала колега, за колегиалността" !!! [beer]

Дата:   31-05-09 22:45

trusinov -благодаря.[beer]

Нищо не ми коства цялата работа.

Още повече, че преди време аз самия се възползвах от подобна услуга от друг колега от форума, който по същия начин ми купи обектив, на половин цена.[smilie24]

Не виждам смисъл да се плащат повече пари, като може с малка организация да се постигне добра цена.[smilie24]

Поздрави[beer]

Дата:   31-05-09 22:55

Вече има канидат за обектива, с който утре ще отидем да купим двойния кит.[smilie24]

Re: Предлагам услуга на колега, имащ нужда от обектив Zuiko Digital 40-150mm - намерен :-)
Автор: guciguci   
Дата:   31-05-09 23:17

Знам,че ти нищо не искаш,ама залъгваш така хората. Реалната цена на този обектив е около 200 лева. Не я гледай във Фотопавилиона където е към 500 лева,гледай как се продава.

Re: Предлагам услуга на колега, имащ нужда от обектив Zuiko Digital 40-150mm - намерен :-)
Автор: garsia   
Дата:   31-05-09 23:41

как се продава НОВ ,евала на pifakiz колегиална постъпка,заслужава адмирации [smilie24] [smilie24] [smilie24]
ако за 229 лв можеш да си купиш ЧИСТО НОВ обектив може да звъннеш guciguci

Поздрави пак на pifakiz !!!
https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonTheWave.gif

Автор: tvk75   
Дата:   31-05-09 23:51

егати реалната цена,та това е за нов обектив
guciguci не се излагай, реалната цена е тая на която се продава обектива, а не тая която ти би дал

Автор: juslen   
Дата:   01-06-09 00:23

guciguci си го знаем че не е много по даването[smile]

Публикацията е редактирана (01-06-09 00:23)

Автор: dimov64   
Дата:   01-06-09 10:39

Абе като не помагате защо пречите!!!
Едни и същи винаги плямпат за щяло и нещяло!!!Аман от разбирачи!!!И в една моя обява ги имаше достатъчно,но в крайна сметка нещата се продадоха и с негативните им намеси!!!Аман от благопожелатели!!!

Re: Предлагам услуга на колега, имащ нужда от обектив Zuiko Digital 40-150mm - н
Автор: niks1973   
Дата:   01-06-09 16:46

dimov64 [smilie5] [smilie24]

Автор: garsia   
Дата:   03-06-09 14:15

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР