Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Nikon D40 тяло
Автор: ivossss   
Дата:   25-05-09 15:39

Фотоапарата е на около 4000 снимки. Пазен е и няма следи от употреба. Не е изпускан, няма нищо надраскано. Всички капачи, книжки, кабели, дискове са налични без кутиите. Зарядното на батерията е на 110V! Няма гаранция.
От софия съм
ако има въпроси
gsm: ......

Цена 400лв за тялото

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Nikon D40 тяло
Автор: alffastar   
Дата:   26-05-09 13:00

Преди да закупите - моля, вижте моят опит с техника закупена от ivossss
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=:

Автор: tropcheta   
Дата:   26-05-09 13:06

alffastar
намират се такива хора ще трябва да свикне6 [smilie5]

Автор: Petri   
Дата:   26-05-09 13:06

[smilie23]

Автор: universum   
Дата:   26-05-09 13:15

За това не вървят при нас нещата.
Заради такива тъпи кокошкари, които правят всичко възможно само и само да не остане контрата у тях.
Като си го счупил - ползвай си го!
[smilie23]

Автор: self_esteem   
Дата:   26-05-09 18:31

Ако техниката има някакъв проблем, то винаги продавачът е длъжен да спомене за това в обявата. Коректността преди всичко. На мен ми се е случвало да продавам техника с дефект... и знам колко е неприятно, че всеки може да ти свали цената, но в крайна сметка хората не са виновни, че при теб има някакъв проблем....

Автор: ivossss   
Дата:   26-05-09 18:53

В крайна сметка, защо решихте че аз съм знаел за проблема. Не бих продал техника с дефект без да съобщя. Просто няма как да докажа.... иначе и преди съм продавал обективи и какво ли не. Ако някой го вълнува да се разтърси из форума имам 3-4 обяви и никой нищо не е споменал за дефект. Иначе съм съгласен с вас....

И най-малкото щях да продам и тялото с обектива ако знаех че има дефект обектива (в което няма как да съм сигурен) по вашата логиика че прецаквам хората, а не сега никой да не иска тялото...

Продадено

Публикацията е редактирана (11-09-09 20:25)

Автор: victorcito1978   
Дата:   26-05-09 19:23

Предлагам да върнеш парите на колегата и да забравите за неприятния случай - така правят сериозните хора. Един мой приятел казваше смело: СЕРИОЗНИЯТ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е НЕСЕРИОЗЕН ЗА НЕСЕРИОЗНИТЕ НЕЩА. На 19 години той се прекръсти от Върбан на Валентин. Но това е друга история. Вашата гледайте да приключите като цивилизовани хора!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР