Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon SX10 IS
Автор: peopenevsky   
Дата:   23-05-09 01:23

Продавам Canon SX10 IS.
Апарата е на около 1000 кадъра. Няма следи от употреба и е технически и оптически като нов.
Купен е в Германия и има 2 год. гаранция като в гаранционната карта изрично е посочено че гаранцията е европейска и важи и в България. Посочен е и адреса на гаранциония сервиз в България.
Остатъчната гаранция е 1 год. и 5 месеца.
Получавате го в оригиналната опаковка с абсолютно всички принадлежности които са кутията.
Още от първия ден на дисплея залепих защитно фолио.
Апарата е японска сглобка.
С апарата подарявям една СД карта Сандиск 2 ГБ, 4 акумолаторни батерии (не са от най добрите но вършат идеална работа) и една отлична чанта на LOGIC Case.

Цена 650 лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon SX10 IS
Автор: peopenevsky   
Дата:   23-05-09 20:35

[smilie11]

Автор: kaic   
Дата:   23-05-09 21:52

Отлична цена за прекрасен апарат.
Успех!

Автор: mihov   
Дата:   25-05-09 17:32

[smilie24]

Автор: marlow_bg   
Дата:   27-05-09 15:57

много скъпо според мен.

Автор: gpi72   
Дата:   27-05-09 16:23

На същата цена върви нов FZ28 който е същия клас с почти същите възможности и HD видео с приближение по време на снимане в добавка. Е, не прави толкова добри снимки но...[smilie7]

Автор: gam3ra   
Дата:   27-05-09 16:44

За канона има хакнат CHDK, което не е НИКАК малка екстра [cool]
FZ28, според мен (а и не само) вади по-добри снимки, но HD-то му е почти безполезно с ГАДНОТО моно микрофонче.

Автор: vursata   
Дата:   27-05-09 17:45

Бая му търсиш,цената на нов вече е 690 лева

Дата:   28-05-09 00:06

gpi72, ти сериозно ли говориш или ей така се намираш на приказки?
vursata и marlow_bg, ще купувате или и вие на "лаф да стане"?
Ей за това трябва да има модератор, да слага на място такива всезнайковци, ми като ти е скъпо питай човека да намали цената, ако не иска продължавай да търсиш на по ниска, той човека е преценил колко да си иска на стоката.До гуша ми дойде от такива...

Автор: guciguci   
Дата:   28-05-09 00:31

kaic твоят коментар "Отлична цена за прекрасен апарат." е също толкова безполезен,колкото и тези хора,които визираш. Защото цната е далеч от отлична.

Дата:   29-05-09 20:52

По принцип рядко се изказвам неподготвен, дори мога да кажа почти никога.
След като съм сметнал, че цената посочена от автора на темата е разумна за много малко използван апарат плюс екстрите които предлага не бива да ми правиш безпочвени забележки.
Що се отнася до това дали апарата е добър или не това го установих и писах за него според мен а и други съфорумци в тази тема още с излизането на апарата: https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=......&t=......&phorum_uriauth=reply_......
Ако искаш да събориш цена, не е това начина, можеш да проведеш смислен разговор с продавача и може и да се получи. "Блага дума врати отваря" е казвал в древноста народа.

За мен лично ще бъде интересно да предложиш по добра цена за този модел в това състояние, с тези бонуси за да бъдеш полезен с нещо във форума.
Успех на продавача!

Публикацията е редактирана (29-05-09 21:10)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР