Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПРОДАДЕН!
Автор: gmg571208   
Дата:   15-05-09 19:05

Продавам Tamron SP AF 17-50 F2.8 XR Di II LD Aspherical за СОНИ/МИНОЛТА с филтър B+W UV Haze 010 67 mm. Състояние 10/10, капачки, кутия, описания. 19 месеца остатъчна гаранция (до ноември 2010 г). Цена 700 лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам: "Tamron SP AF 17-50 F2.8 XR Di II LD Aspherical" за СОНИ/МИНОЛТА
Автор: mitakabus   
Дата:   15-05-09 22:02

И що тъй..много му се кефеше...[smilie10]

Дата:   15-05-09 22:29

Аз и сега му се кефя, но не го използвам ... (понякога така се получава)! Оказа се, че СОНИ 18-250 ми е напълно достатъчен, а и както се вижда много бързо ми "омръзват" обективите. Все ми се иска нещо ново. Харесъл съм Цайса на Данчо от Каварна (не, че е кой знае колко по-добър от Тамрона или много ми е необходим - просто е интересен). Много обективи минаха през ръцете ми за две години и на края установих е, че всичките са били чудесни (Минолта 17-35, 24-85, 28-105, Сигма 17-70, 70-300 АПО, Сони 18-200), но Сигмата 70-200/2,8 (която открито ненавиждах!) е най-"забавният" обектив за А700 - с мотор, с екстендри работи прекрасно, с ТК - вероятно също (поръчал съм един 2х специално за нея)- един обектив, с много приложения! Подобно нещо е и 18-250. Вероятно и Сигма 10-20/3,5, която обещават да се появи към края на годината. Затова го продавам ...

Дата:   16-05-09 06:38

Бе де да знам - тая смяна на обективи и мене ме е обхванала...то мания става..[smilie5]
..иначе Цайса е хубав , ама иск ада се позатвори , че аберира повечеко иначе!
Я те питам, ти Сигмат ас ХСМ версия та ли имаш - поръчал си за нея ТК 2х ли? Че аз преди пробвах 1.4х ама не работеше АФ! Сега са извадили версия за Сони която специално е за тази версия с ХСМ и АФ! Ако е така - кога го чакаш - че ми с еиска да кажеш как е...аз мисля да поръчам на СД амамного се чудя 1.4 или 2х да е - става доста тъмна с 2х - с 1.4 не се забелязва никакво понижение н акачеството и си е ф4...[smilie24]

Дата:   16-05-09 22:32

Аз съм поръчал 2х, точно за "моторната" версия. Действително 1,4х почти запазва усещането за светлосилен телеобектив, но аз снимам на светло и предпочитам да го използвам като 400/5,6. Едва ли ще бъде нещо страшно, какъвто и да е допълнителен оптически елемент ще влошава качеството. То за сега истинският Сигма телезум (на прилична цена) е 100-300/4. Той също "приема" ТК но с 1,4х има АФ, а с 2х само МФ. Ти нали имаше един 2х? На МФ как е обективът? Новият ТК е различен само по АФ с вградения мотор. Необходими са 8 контакта - това е всичко. А после и статив! Дано този ТК има запзена предавката за отвертката на тялото, за да може да се ползва и с други обективи без мотор.

Дата:   17-05-09 06:33

Ами аз съм пробвал 1.4х бре - ама не работеше АФ! Кога ще пристигне тоя 2х - от къде го поръча..ако искаш дай ан ЛС или SKype: mitaka-bs че ми е интересно - аз се чудя какъв да поръчам 1.4х пак или 2х от новите...[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР