Автор: superfuzz
Дата: 23-04-09 17:53
здравейте!
случаят е следният: в началото на месеца влязох в болница с тромбофлебит по спешност и това вкара жестоки разходи по престой & лекарства след това. в един момент се (именно заради тези същите болници, разходи, лекарства) се наложи апаратът на (прекалено) добра приятелка - Fujifilm FinePix S5700- да 'посети' една заложна къща, където е и в момента, срещу символичната сума от 45 лева. поради безпаричие не може да се откупи обратно, а ще е безумно да замине така перфектен апарат с една година гаранция, без следи от употреба, с всички аксесоари, кутия, ремък, чанта, въобще- всичко. от първи собственик. гаранцията е още година и един месец.
затова се търси желаещ СПЕШНО- утре- откупува се апарата (в заложна къща на Попа е) вижда се обстойно, пробва се и всичко останало и след това честито!
цената, която предлагаме е 200 лв. - търпи коментар (щото не искаме да го оставиме на заложната). купен е за 350 лв. май 2008. почти не е снимано с него. няма и следи от употреба.
http://www.get.bg/catalog/product_info.php?products_id=26829
ПОМАГАЙТЕ!
телефонът за контакти: ...... - Нели
(не съм аз, а човекът който си заложи камерата за да ми помогне след болницата)
айсикю- ...... (аз- Иван)
на разположение съм по цял ден, 'пазя кревата', онлайн съм, макар че стоя невидим- така че смело!
|
|