Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony DSC-F828
Автор: burgazliata   
Дата:   20-01-05 13:51

Iskam da si kupia tova Sony taka che bihte li mi dali vasheto mnenie za fotoaparata?Oshte sam amatior taka che bih iskal mnenieto na profesionalisti kato vas.

Отговори на това съобщение
 Re: Sony DSC-F828
Автор: nlbk   
Дата:   20-01-05 14:13

потърси малко в търсачката, има мн мнения по твоя върпос....и трябваше да пуснеш тоя пост във форум, а не базар.

Автор: speedlite   
Дата:   20-01-05 14:33

Доста изпипан апарат е, няма да съжаляваш. Много добре предава цветовете и има много хубав светлосилен обектив с ръчен фокус и ръчно варио.[smilie24][smilie24][smilie24]

Обаче ако DSLR агитаторите забележат темата, ела да видиш кво става... [smilie5]
Ще ти обяснят набързо, че ако не си вземеш 300Д или Д70, все едно нямаш фотоапарат.[smilie25]

Автор: mikele   
Дата:   20-01-05 20:57

Апарат е супер взимай го .дори предишния му модел беше добър.

Автор: PolarBear   
Дата:   21-01-05 08:18

Поразтърси добре из форума. Има много мнения и примерни снимки. Доста противоречиви.
mikele: 717 беше за времето си най-доброто в областта на компактните апарати. И днес е напълно актуален. Единствен недостатък - липса на raw-формат. И в някои отношения е по-добър от следващия.

Автор: shugar   
Дата:   21-01-05 09:34

Аз имам това Sony F828. Виж снимките ми с него в профила. До сега не съм забелязал недостатъци. Батериите държат страшно много, забравяш, че изобщо има нужда от батерии. Автофокуса е много бърз, при слабо светление се включва лазерна холограма и така дору на тъмно няма проблем. Има т.н night framing, т.е. виждаш обектите в чисто тъмно за да можеш да кадрираш. Снимките излизат според мен достатъчно остри, е, не е като с обектив за 2000 долара, но все пак е Zeis, някой казват бил японски, а не немски. Иначе апарата е произзведен изцяло в Япония, а не Малайзия, Тайван и т.н. Проблема с червените очи при снимки със светкавица обаче го има, въпреки специалния режим "анти" red yes. Може пък да е отчовека който снимах. Нали знаеш, това зависи от конкретните очи. Какво друго искаш да знаеш за апарата?

Автор: Pehata   
Дата:   22-01-05 13:34

Доста по-добри снимки от 300D прави, но е по-бавничък.

Автор: shugar   
Дата:   24-01-05 09:19

Бавничък????? Кое му е бавното?

Автор: burgazliata   
Дата:   24-01-05 13:21

shugar-blagodaria ti za izcherpatelnia otgovor.Veche si go vzeh i sega go testvame s edin fotograf.Nesam vidial kolko kadara ili serii moje da pravi(ne che sam zapoznat s tova de)v sekunda?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР