Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Fujifilm FinePix F50fd
Автор: sotir   
Дата:   26-03-09 17:35

Продавам въпросното апаратче,на година и нещо е...Не е ползвано много,направени са да кажем 200 снимки-новичко е!Има всичко в комплекта,давам и 4 гб високо скоростна карта и калъфче.За всичко съм дал 650 лв так,че мисля 300лв е разумна цена. ......

Отговори на това съобщение
 Re: Fujifilm FinePix F50fd
Автор: sotir   
Дата:   27-03-09 11:05

хооооп [thankyou]

http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf50fd/

едно ревю [smilie24]

Публикацията е редактирана (27-03-09 11:10)

Автор: benchy   
Дата:   27-03-09 11:27

Във въпросното ревю го сравняват с по-стария 6 МР модел F31fd... Имам много снимки с този апарат в профила си. Страхотно сапунерче. Леко, компактно, има най-важните ръчни настройки, но и автоматичния му режим не е лош. Много светлосилно, до ISO 400-800 се справя повече от добре. Макрото му е превъзходно, но този режим наистина (както пише в ревюто) фокусира малко бавно. Моя няма стабилизация на картината, а тук виждам че моделът на колегата има + други екстри.

В заключение, ако от Фуджи са запазили качеството на стария модел и същевременно са добавили нещо повече (стабилизация, по-голям дисплей, доп.светкавица срещу "червени очи" и т.н.) мисля че апаратчето си заслужава парите.

Успех в продажбата! [shtrak]

Автор: kolcho   
Дата:   27-03-09 11:39

Хмммм, колега, абе ти погледна ли ревюто, което си изтипосал?
Махай го веднага, че току-виж някой все пак се загледал[smilie3] [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР