Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony VAIO FW21E
Автор: denull   
Дата:   17-03-09 13:30

Ноутбука е на 3-4месеца с 2 години гаранция. Батерията му е стабилна...излизал съм навън с него 2 пъти .

Повече информация тук:
http://www.onlinetrading.bg/product/prenosim-komputar-laptop-sony-vaio-fw21e.html

Ако има някой желаещ да пише на лични или на me@dimotrifonov.com

:)

Отговори на това съобщение
 Re: Sony VAIO FW21E
Дата:   18-03-09 14:24

[smilie10]

Автор: burnmaster   
Дата:   18-03-09 15:20

Много добра машина , но все пак дай цена за размисъл.

Автор: demijohn   
Дата:   18-03-09 15:55

Добра машина, но наясно ли сте как стоят нещата с гаранцията??

Дата:   18-03-09 17:25

Здравейте :) Предполагам ако нещо се случи (недай си боже) в сервизите на Sony. До колкото цената 1600лв.(+Мишка Gigabyte wireless M7700+HDMI Kабел+Калъф)

Дата:   18-03-09 18:02

Най-близкия сервиз на Sony за двуцифрените модели(произведени за европейския пазар) са в Германия, изпращат ви специална опаковка, опаковате лаптопа и го изпращате. Те покриват транспорта. Ако се окаже че проблема не се покрива от гаранцията (неправилна експоатация, инсталиран нелицензиран софтуер и куп други причини) вие си плащате ремонта + транспорта в двете посоки, като само транспорта възлиза на 140 евро. Мисля че това е важна информация за бъдещия собственик.

Дата:   18-03-09 18:35

Едвали е така... по пътя на логиката ако ми се счупи продукъ на Apple до California ли тря го пращам :D :D

Дата:   18-03-09 20:09

Аз лично съм продавал и петте модела TT, FW, CS и Z series които в момента официално се продават в България, щом вие сте по-добре запознат, няма проблем. Ако гаранцията ви е в синьо и бяло със холограмен стикер(ако е купен от България), значи съм прав.

PS. Всичкия Apple, който се продава на територията на България е Made in China, включително Air и Pro, за територията на EU нямам данни.

Дата:   18-03-09 20:25

хмм странно е но е възможно :) Аз го продавам за да си взема iMac :) Добре че не е от България :D

Дата:   19-03-09 20:33

опа [smilie8]

Автор: divpetel   
Дата:   20-03-09 16:25

аз си търся лаптопче щото ми изгоря старото преди три дни. сега се мъча с един iMac но понеже маковете са за хора с повишен коефициент на интелигентност аз нищо не му разбирам и голямото ми желание е да го прибера обратно в кашона, където той кротко си стоеше, откакто го купих миналата година.

[smilie25]

Дата:   20-03-09 17:08

Хаха аз такъв на проблем нямам :) Даже ми е много по комфортно да работя на mac от колкото на pc :)

Дата:   23-03-09 22:18

[smilie24] 1500лв. крайна цена [smilie24]

Дата:   24-03-09 17:24

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР