Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продаден
Автор: dashark   
Дата:   17-02-09 14:24

Продавам чисто ново BlackBerry Curve 8310.

Цвят титан. С QWERTY клавиатура, 3.5 мм аудиожак, GPS ...

Апаратът е чисто нов, с 2 години гаранция от Мтел!

Заключен към Мтел.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам чисто ново BlackBerry Curve 8310 - 330 лв.
Дата:   17-02-09 14:24

Продаден.

Честито на новия собственик! [smile]

Публикацията е редактирана (21-02-09 10:39)

Дата:   17-02-09 22:55

телефончето си има оригинален кожен калъф, 1GB microSD карта, слушалки, диск... Всичко си има! :)

Re: Продавам чисто ново BlackBerry Curve 8310 - не е заключен към Мтел - 330 лв.
Дата:   18-02-09 13:59

Телефончето вече е отключено (от самите Мтел), така че може да се ползва и с карти на други оператори. Гаранцията е напълно валидна!

Дата:   19-02-09 01:17

[smilie24]

Re: Продавам чисто ново BlackBerry Curve 8310 - не е заключен към Мтел - 299 лв.
Дата:   19-02-09 14:57

[smilie24]

Re: Продавам чисто нов смартфон BlackBerry Curve 8310 - НЕ Е заключен към Мтел - 299 лв.
Автор: chris73   
Дата:   19-02-09 21:13

Има ли преинсталирани географски карти, с които да може да работи офлайн (т.е. без да тегли данни от оператора), софтуер за навигация? Как е положението с картите за България и София?

Нещо Skype/Icq (на ЛС) ?

Публикацията е редактирана (19-02-09 21:14)

Re: Продавам чисто нов смартфон BlackBerry Curve 8310 - НЕ Е заключен към Мтел - 299 лв.
Автор: anaconda73   
Дата:   19-02-09 21:29

Това е страхотен апарат, ползвал съм такъв!

Дата:   19-02-09 22:18

Предварително инсталирани карти няма. Има го самото приложение и в момента на ползване се зареждат конкретните полета от картата. Едно поле е около 10-20 кб (т.е. план за 9 лв/мес би бил достатъчен за ползване на картите за цял месец). Повече не мога да кажа, защото не съм полозвал апарата, а проверих дали работи с карта на Вивател след като го отключихме. Говорителят е страшно силен. Клавиатурата е удобна. А калъфчето е много яко, защото клавиатурата се заключва автоматично при прибиране на апарата в него.

Да не говорим, че в Мтел този апарат струва много повече, а този е нов, ОТКЛЮЧЕН и има 2 г. гаранция!

П.С.

Продавам и Samsung E590 с 20 месеца гаранция за 109 лв. (състояние 10/10!).

Автор: free_will   
Дата:   19-02-09 23:15

Ще си позволя да пиша в темата ти ,макар и да не съм потенциален купувач.Но пак с цел да ти помогна да го продадеш ,защото отдавна ползвам смартфони и съм се ровил доста за информация.
Та така искам да кажа на по горе писалия потенциален купувач, че не е нужно да си плащаш абонамент за карти или нещо такова .
има достатъчно софтуер и карти за които няма да плащаш нищо аз съм си инсталирал на смартфона Garmin Mobilite XT и съм много доволен от навигацията .Последната карта която излезе за БГ. за него е доста подробна и с търсене по улици и други критерии.
Има си и гласова навигация на БГ. Абе всичко кото ти трябва .. Софтуера го има за сякакви модели на симбиан , Windows Mobile , PDA .
Ето и адреси където има цялата тази информация, как да си инсталираш различна гпс навигация , както и всичко друго което ти трябва ..
Там в сайтовете отиваш на GPS и само четене иска всичко е обяснено подробно .
АДРЕСИТЕ:
http://www.all4smartphone.com/forum
http://www.smartphones-world.com/forum/
Всичко е на Български .

Публикацията е редактирана (19-02-09 23:16)

Автор: pm03   
Дата:   20-02-09 09:25

е да ама туй не е смартфон а RIM!
и въобще не е толкова розово положението със GPS софта!

Дата:   20-02-09 12:00

Всъщност си е чист смартфон. Това, че не върви на Симбиан или Уиндоус не го снижава до обикновен телефон! Разрови се малко из Гугъл, май е нужно.

Могат да се качат много и разнообразни допълнителни приложения (сайтовете, които дава колегата малко по-горе, са наистина полезни).

За картите съм писал (можеше да са по-добри наистина, но това е телефон а не самостоятелна навигационна система!), а има и други варианти (Yahoo! Maps / Google Maps).

За тези пари телефонът е просто перфектен! Да не говорим, че в Мтел е 629 лв. с договор!

Публикацията е редактирана (20-02-09 12:01)

Re: Продаден
Дата:   21-02-09 10:32

Телефонът е продаден.

Честито на новия собственик! [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР