Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 купувам Минолта 7Д
Автор: nemchev   
Дата:   31-10-05 18:52

някой ако има да предлага...на мейла в профила ми[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: купувам Минолта 7Д
Дата:   31-10-05 19:54

[smilie24] бут
няма ли меаклий??[smilie11]

Автор: kadar   
Дата:   31-10-05 20:00

Obadi se na "sd"

Автор: niko_panov   
Дата:   31-10-05 20:25

айде бе - Minolta a. ти си се вманиачил май а. да ти дам една XG-1

Дата:   31-10-05 20:40

7Д искам

Автор: viggen   
Дата:   31-10-05 21:50

Ами поне някой да рзмъти кръга на Канон, Никон и Олимпус (упс! забравих да добавя напоследък и Панасоник - японска мама! :->)

Аз снимам от няколко месеца - невероятен фотоапарат!

Според мен с оглед на икономия ще ти помогне:

http://******************

от главен представител за БГ на КОникаМинолта в момента ако не се лъжа цената е около 3.000лв.

Да не забравяй, че на пазара в момента е хит Dynax (Maxxum) 5D

:-)

след като ще вземеш апарата, ще ми е приятно да правим сравнения! :-)

Успех!

Дата:   01-11-05 09:30

само да го пипна веднъж....ще праим квото искаш[smilie24]

Дата:   02-11-05 16:12

buuutt

Автор: rtv   
Дата:   02-11-05 17:12

Най-ниските цени, които съм виждал в България е 1469 лв. за 5D, и 2785 лв. за 7D. Цени с ДДС. Но това е на светлинни години от http://www.geizhals.net/eu/a.......html. Някои от тези вече ни водят за влезли в EU.

Автор: carl_cox   
Дата:   02-11-05 17:16

rtv - къде си ги виждал тези МИНОЛТИ на тези цени ???

Автор: todorov   
Дата:   02-11-05 18:30

Да бе и мен ми е интересно ... къде [smilie11]

Дата:   03-11-05 09:38

are be[ezik]

Автор: kaff   
Дата:   03-11-05 14:05

Немчев никон му е ........ знаеш..... бут[smilie21]

Дата:   03-11-05 15:09

nikon ama posle stakalca...svetkavi4ki...eheee

Автор: kovatchev   
Дата:   03-11-05 19:59

А, ако ви попаднат две такива имайте ме и мен предвид - ама на някакви цивилизовани цени - тези от по 3000 лв са някак неуместни, по добре човек Канон да си купи ако ще дава толкова пари.

Автор: kaff   
Дата:   04-11-05 10:38

е та кат погледнеш само канони се продават....никон що се мерне и е купен[smilie21] [smilie19] ....бут.....

Дата:   04-11-05 11:22

Hi,

Останах с впечатление, че тези цени изглеждат ниски, затова пак проверих при мацката, която ми ги даде. Това са цените +- 20 стотинки ... Два броя 5D на склад, другото с доставка до месец. Ако някой се интересува и емайла [smile], и ICQ-то ми работят (за да не окажат цените други)

Автор: SLR   
Дата:   04-11-05 13:21

Ми при средна цена на 7Д в Европа от 1000-1050 евро,тези 2785 лв ми се виждат съвсем нормални за у нас.
Друг е въпроса че не си струва да се купува от тук,освен ако не си Про и не мислиш да му скапеш лагерите в рамките на гаранцията.
....или пък ако ти е служебен и не ти пука [smilie18] [smilie18] [smilie18]
[beer] [beer] [beer]

Дата:   04-11-05 15:30

а какъв е проблема човек да си го поръча от Германия? Аз погледнах постинга на rtv и на тоя сайт има цена 796 евро. Което колкото и шипинг и тн да ти сложат няма да стане повече от 1000 евро. За жалост съм на вие с немския и не мога да разбера какво точно пишат, ама сигурно предлагат доставка до България. Та разликата между тази цена и нашата си е почти наполовина. Явно доста тъпо от страна на Минолта да имат ексклузивен представител за България - а Канон ги споменах, защото ми попадна брошурата на EOS 5D и е просто извънземен фотоапарат, поне по характеристики. А и можеш да си го купиш от повече от една фирма, което ми намирисва на конкуренция. За компютрите със сигурност цените в България са едни от най-добрите в Европа, не виждам с какво толкова са по-различни фотоапаратите.

Дата:   04-11-05 16:26

е ся ако некой каже че си идва от щатите...каса бира

Автор: papi   
Дата:   04-11-05 19:30

да
интересен факт е че никоните по бързо се продават а пък за каноните няма пазар

Дата:   04-11-05 19:50

е възможно е просто Каноните да са повече- май някъде четох че те са най-големия производител в момента, ама не знам в света или в европа. та и затова да има повече предлагане, щото просто има повече от тях:-)

а иначе аз съм много доволен от минолта, понеже съм аматьор предпочитам да си купя новия 7Д, щото те поне са помислили за пълно използване на старите обективи с новите AS технологии - просто не ми се мисли колко пари трябва да дадат Канонаджиите ако минават на цифров и искат в добавка анти шейк технологията. ама ако бях про със сигурност щях да скоча на канон.

въпреки че преди година ми попаднаха снимки от една сесия в чужбина снимана с нещо уникално, сигурно средноформатно с цифров гръб, размера на един файл беше 63 МБ, гледам го ей сега 4080 х 5440 точки, просто това обезсмисля всички спорове Канон срещу Никон или Минолта или квото и да е там

Дата:   04-11-05 20:14

rtl - аз чак сега се загледах в 5Д, защото откакто е излязъл 7Д само него гледам, та пропуснах излизането на 5Д - всъщност каква е толкова разликата ако знаеш случайно, че единия струва почти 2 пъти колкото другия? Досега разглеждах сайта на Минолта, и не открих нещо много съществено - освен огромната разлика в цената:-) Иначе като гледам матрицата е същата, технологията е същата, резолюцията е същата.

Дата:   04-11-05 21:01

Преди месец и нещо, когато излезе 5D, в dpreview.com се изписаха кофи с електронно мастило на тази тема. За мене най-съществените разлики са:
При 7D повечето важни неща са на копчета, бутони, врътки и са достъпни веднага (ако се сетиш от раз, кое беше нещото). При 5D е като при останалите - ровиш по меню. Ако не ровиш, а разчиташ на автоматиката, то 5D е същата като 7D
В 7D пласмасарията е по-малко, то си личи и по теглото. Т.е. ако си падаш по "екстремната " фотография, то 7D
На 5D визьора е като на... Айде да не сравнявам... На 7D е категорично по-добър.
LCD-то на 5D e с наполовина пикселите на 7D при същия диагонал.
5D няма grip
5D няма възможност за снимки през интервал. Филми за поникващо бобче, само на ръка[shtrak] или 7D
7D май има по-голям буфер, ако се съди по броя на кадрите в серия
И още разни подробности, които може и да са важни, но не се сещам за тях

Автор: emo-88   
Дата:   05-11-05 00:45

5D [smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР