Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам тяло Nikon D40
Автор: dashark   
Дата:   29-11-08 20:16

Продавам тяло Nikon D40.

Апаратът е на 4 месеца (800 кадъра). Има още 20 месеца гаранция.

Единствената забележка е, че светкавицата му не работи.

Всичко останало обаче работи напълно безупречно.

Апаратчето може да се види и тества в София.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам ТЯЛО Nikon D40
Дата:   29-11-08 20:16

Цена: 300 лв. (не подлежи на коментар!)

За контакти: ЛС или 089 543 6543

Re: Продавам тяло Nikon D40
Автор: anaconda73   
Дата:   30-11-08 21:32

Добър апарат!Тази цена дори и за без светкавица е супер изгодна... За мен вградената светкавица и без това е с неясно приложение...

Автор: kaic   
Дата:   30-11-08 22:15

Точно за сеткавицата на Nikkon да кажеш, че е с неясно приложение ми се струва твърде необосновано...

Re:
Дата:   30-11-08 22:51

:)

На Nikon или не, вградената светкавица не може да се сравнява с външна. Но тъй като все някой ще се заяде, съм свалил цената до пределния минимум, така че и двете страни да са доволни. Изключвайки въпросната светкавица, апаратчето е безупречно!

[shtrak]

Автор: kaic   
Дата:   30-11-08 23:00

Бутнах ти темата нагоре колега, изненадан от неуважението към инженерите на Никон създали блескавичка която си осветява доста прилично близо 17м иначе ми е все тая дали има или няма светкавица твоят апарат.

Автор: ppopow   
Дата:   30-11-08 23:08

аз малко нещо не разбирам .уж апарата е в гаранция пък не му работи светкавицата!ако реша и го взема ,дали ще му я отремонтират безплатно /гаранционно/и защо сегашния собственик не се е погрижил досега?

Re:
Дата:   30-11-08 23:16

сегашният собственик не се е погрижил, защото българският сервиз на Никон реално се намира в Атина, т.е. Гърция. Това означава забавяне от минимум месец, а нямам време да се занимавам. Ето защо съм намалил цената наполовина. Цената на комплекта с малък китак е 700, самият китак върви 100 в базара, така че реално цената на Д40 нов излиза 600. Аз го давам за 300 и съм коректен, казвайки какво не му е наред, и очаквам коректност отсреща.

Автор: ppopow   
Дата:   30-11-08 23:25

добре.предполагам че си има всичко както си е в магазина.ако е така-купувам го,но транспорта до пловдив ще го поемеш ти.
п.попов 0888/......

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР