Автор: dian122
Дата: 29-11-08 18:14
Продавам малко техника :)
Тъй като в момента не съм у дома и немога да проверя точно параметрите (датите) на гаранциите за част от техниката която продавам .. тази информация ще я допиша след 2-3 дни.
По темата ....
Canon 40D - отлично състояние, малко над 9000 кадъра, купуван от Фотопавилион, гаранция.
Canon 24-105/4L IS - отлично състояние, около 1500-1700 кадъра снимани с него, купуван от ranopile преди няколко месеца, сенник, UV филтър, поляризационен филтър.
Canon 70-200/4L IS - отлично състояние, купуван от Фотопавилион, снимано е малко с него, гаранция.
Светкавица Canon 580 EX II - купувана (ако не греша) от Фотосинтезис, без забележки, гаранция + .. комплект батерии :)
Грип за Canon 40D - няма гаранция, работи добре ... леки забележки.
2 батерии за фотоапарата.
Би било чудесно ако мога да продам комплекта изцяло , като към него .. (ако се купи изцяло) ще добавя фоточанта (като подарък) ....
Цената .. на абсолютно всичко ми звучи разумно за към 4500 лв, коментари в разумни граници, също могат да бъдат взети под внимание.
Причините ..
пари, подмяна на техниката изцяло .. или и аз незнам ;)
В интерес на истината дадох не малко пари .. имайки предвид че снимам любителски, а нямам време да практикувам хобито си. Затова реших че мога да си възвърна част от парите и да си взема нещо ... малко, което да ми запечатва моменти от моите пътувание без претенции за перфектно качество и т.н...
|
|