Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 КУПУВАМ фотоапарат
Автор: bobsixkiller   
Дата:   14-11-08 21:50

Здравейте на всички.

Искам да се сдобия с някакъв "сносен" цифров фотоапарат втора употреба за любителски снимки и приблизително отговарящ на параметрите на Canon powershot А720 или А700 /тук е идеята ми за “по-сносен” т.е. упоребяван на по-ниска цена [smile]/ . Примерът с Canon е базиран на преки наблюдения от марката Canon и е ориентировъчна и неангажираща.
Парите които съм заделил са 200-250лв. Знам, че ще се появят предложения “дай още малко и вземи този ХХХХХХХ”, но докато се науча да печатам финикийски знаци, зор ще ми е [smile] Ако тези предложения за твърде убедителни, знае ли човек, може да измисля нещо.
Приемам както конкретни предложение, така и предложения за взаимозаменяемост на модели, марки и пр. “врътки”, тъй като не съм наясно с еквивалентност на класовете фотоапарати.

P.S. Ако съм се “изхвърлил” в параметрите към които се целя за тази цена или пък отдавна не се занимавате с подобен род “сапунерки” – критикувате ме смело но не чак да ме засрамите[smile]

Благодаря Ви предварително.

Бъдете живи и здрави.

Отговори на това съобщение
 Re: КУПУВАМ фотоапарат
Автор: dideron   
Дата:   15-11-08 11:03

Мисля че добре си се насочил.Аз имам от две години Канон А 710 и съм много доволен.Много работа върши. Има много ръчни настройки.Дано да се появи някой втора употреба ,за тези пари които можеш да дадеш.Търси според мен Канон А 710 ,А 720 или А 590.Първите два са с 6 пъти оптичен зум ,А 590 е с 4 пъти оптичен зум ,но мисля че другите им параметри са подобни.
Успех.[smilie5]

Автор: zed   
Дата:   15-11-08 12:03

Една интелигентна обява!!! Браво!![smilie24]
Наистина ще ти трябват още малко средства /50-70лв./ Успех[smilie24]

Автор: juslen   
Дата:   15-11-08 23:03

В dalavera.net има обява за Panasonic FZ-7 с още половин година гаранция за 270лв,мисля че това е добра оферта

Публикацията е редактирана (15-11-08 23:05)

Автор: apollo   
Дата:   15-11-08 23:07

Canon A590IS [smilie24]

Автор: divpetel   
Дата:   18-11-08 22:10

Fuji S-5500, нов в кутия, 200 лева.

[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР